forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 metrobüs hızlandırıcı tren yapmışlar cern'e kapak olsun
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hahahah. önce metrobüsü yaptılar, iniş çıkış merdivenlerinde sıra oldu. onları genişlettiler metrobüsler seyrekleşti, onları çoğalttılar bu sefer durak boyları yetmiyor. bu foto bugünkü indir bindir beklemeleri yüzünden olan birikinti. öyle ki arkada virajı dönüp fotodan çıkıyorlar yahu. hep bir adım geriden.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 okulların açılması nedeniyle böyle olduğu söyleniyor ancak hep böyle devam eder mi bilinmez.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 forgiver said: metrobüs hızlandırıcı tren yapmışlar cern'e kapak olsun hahhahahhaahahah
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ana duraklara dağıtım yapan bir hat ve aralardaki duraklar arası dağıtım yapan hatlar olarak organize etselerdi böle olmazdı..
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 forgiver said: metrobüs hızlandırıcı tren yapmışlar cern'e kapak olsun bubububu bu nası bişey lan ahaha ahahaha epic post... imzalık.
Öne çıkan mesajlar