goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 metrobüs hızlandırıcı tren yapmışlar cern'e kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hahahah. önce metrobüsü yaptılar, iniş çıkış merdivenlerinde sıra oldu. onları genişlettiler metrobüsler seyrekleşti, onları çoğalttılar bu sefer durak boyları yetmiyor. bu foto bugünkü indir bindir beklemeleri yüzünden olan birikinti. öyle ki arkada virajı dönüp fotodan çıkıyorlar yahu. hep bir adım geriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 okulların açılması nedeniyle böyle olduğu söyleniyor ancak hep böyle devam eder mi bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 okullar devam edeceğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 forgiver said: metrobüs hızlandırıcı tren yapmışlar cern'e kapak olsun hahhahahhaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ana duraklara dağıtım yapan bir hat ve aralardaki duraklar arası dağıtım yapan hatlar olarak organize etselerdi böle olmazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 forgiver said: metrobüs hızlandırıcı tren yapmışlar cern'e kapak olsun bubububu bu nası bişey lan ahaha ahahaha epic post... imzalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar