Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 saçmalık ötesi bi uygulama durumu yüzünden bu oyunu satın alamıyorum. Örneğin ingiltere'nin app store'unda rock band oyunu mevcut ve 4 dolar. buy this app dediğimde "sadece turkish app store'dan satın alabilirsiniz" diyor fakat turkish app store 'da rock band yok. nedir bunun çözümü yani parasını vermek istiyorum ona da hayır diyor adamlar bu nasıl iş anlayamadım ben. "jailbreak yap" önerisini şimdilik en azından kabul etmiyorum. varsa başka bi çözüm yolu söyleyiniz lütfen. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 steve jobs'a söyle, böyle böyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 söylemek istedim, apple supporta girdim, "aga bizim support olayı da paralı. istiyen mi?" dedi. ananın... dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ahah. pis apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 VPN ya da proxy ustunden internet'e cikip o sekilde alabilirsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ahahah supporta para istemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 apple support parali degil, sen bulamamissin. http://www.apple.com/support/itunes/contact.html?form=app_store&topic=App%20Store%20and%20iBooks&subtopic=Downloading%20and%20updating%20Applications adresinden sorabilirsin sorunu mail ile. parali olan hardware support, yani aldigin bilgisayar icin aldigin bire bir destek parali. uygulamalarin nerede satilacaginiysa uygulamayi yapan adamlar belirliyor. ilgili firmayi bulup mail atarsan onlar duzeltebilir. apple'in bu konuyla mudahale edebilmesi cok abuk olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bağlama hero al, sadece 0.99c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar