Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iphone'uma rock band satın alamıyorum


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

saçmalık ötesi bi uygulama durumu yüzünden bu oyunu satın alamıyorum. Örneğin ingiltere'nin app store'unda rock band oyunu mevcut ve 4 dolar. buy this app dediğimde "sadece turkish app store'dan satın alabilirsiniz" diyor fakat turkish app store 'da rock band yok. nedir bunun çözümü yani parasını vermek istiyorum ona da hayır diyor adamlar bu nasıl iş anlayamadım ben.

"jailbreak yap" önerisini şimdilik en azından kabul etmiyorum. varsa başka bi çözüm yolu söyleyiniz lütfen. teşekkür ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

apple support parali degil, sen bulamamissin. http://www.apple.com/support/itunes/contact.html?form=app_store&topic=App%20Store%20and%20iBooks&subtopic=Downloading%20and%20updating%20Applications adresinden sorabilirsin sorunu mail ile. parali olan hardware support, yani aldigin bilgisayar icin aldigin bire bir destek parali.

uygulamalarin nerede satilacaginiysa uygulamayi yapan adamlar belirliyor. ilgili firmayi bulup mail atarsan onlar duzeltebilir. apple'in bu konuyla mudahale edebilmesi cok abuk olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...