Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Y arakdaslar hep merka etmiimdir rüyalarımızda ucuyoruzda gercekte normal bir sekilde kosarken ucmaya baslaya bılecekmıyız hayatımı verim ya bir kec ucmak icin. EN cok sevdigim sey özgürlüktür bence ucmak.Herseyimi veriridim offff hep rüyalarımda ucuyorum cok guzel oluyo. Ya peki siz hic boyle hayaleriniz yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Herkesin hayali vardır tabi.Uçmak zaten hep ilkler arasında. Bir de herkes yukarıdaki arama yazan yere bi tıklasa. (benzer konular baya açılmıştı da )[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Bir kere uçmak için hayatımı veririrm derken mübahala mı yaptın yoksam ciddi ciddi mi söyledin?Yani bir kez uçmak için güzelim hayat verilmez!Sonradan anlıyacaksınız gençliğinizin güzelliğini..Ben farkındayım bunun ve hayatım yaşıyorum.İnsanlar hep eskiden ne güzeldi diyip özlüyolar geçmişi oysaki geçmiş aslında bugündür.Şimdi yaşa hayatını zevkini çıkar gelecekte yine özlersin ozaman tekrar zevkini çıkart en güzel duygu budur bence..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: RonaldinhO, 19 Ağustos 2004 10:11 tarihinde demiş ki: Bir kere uçmak için hayatımı veririrm derken mübahala mı yaptın yoksam ciddi ciddi mi söyledin?Yani bir kez uçmak için güzelim hayat verilmez!Sonradan anlıyacaksınız gençliğinizin güzelliğini..Ben farkındayım bunun ve hayatım yaşıyorum.İnsanlar hep eskiden ne güzeldi diyip özlüyolar geçmişi oysaki geçmiş aslında bugündür.Şimdi yaşa hayatını zevkini çıkar gelecekte yine özlersin ozaman tekrar zevkini çıkart en güzel duygu budur bence.. baba süpersin,aşmışsın sen....[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar