Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalim


Manu

Öne çıkan mesajlar

Y arakdaslar hep merka etmiimdir rüyalarımızda ucuyoruzda gercekte normal bir sekilde kosarken ucmaya baslaya bılecekmıyız hayatımı verim ya bir kec ucmak icin. EN cok sevdigim sey özgürlüktür bence ucmak.Herseyimi veriridim offff hep rüyalarımda ucuyorum cok guzel oluyo. Ya peki siz hic boyle hayaleriniz yok mudur?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere uçmak için hayatımı veririrm derken mübahala mı yaptın yoksam ciddi ciddi mi söyledin?Yani bir kez uçmak için güzelim hayat verilmez!Sonradan anlıyacaksınız gençliğinizin güzelliğini..Ben farkındayım bunun ve hayatım yaşıyorum.İnsanlar hep eskiden ne güzeldi diyip özlüyolar geçmişi oysaki geçmiş aslında bugündür.Şimdi yaşa hayatını zevkini çıkar gelecekte yine özlersin ozaman tekrar zevkini çıkart en güzel duygu budur bence..[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RonaldinhO, 19 Ağustos 2004 10:11 tarihinde demiş ki:
Bir kere uçmak için hayatımı veririrm derken mübahala mı yaptın yoksam ciddi ciddi mi söyledin?Yani bir kez uçmak için güzelim hayat verilmez!Sonradan anlıyacaksınız gençliğinizin güzelliğini..Ben farkındayım bunun ve hayatım yaşıyorum.İnsanlar hep eskiden ne güzeldi diyip özlüyolar geçmişi oysaki geçmiş aslında bugündür.Şimdi yaşa hayatını zevkini çıkar gelecekte yine özlersin ozaman tekrar zevkini çıkart en güzel duygu budur bence..



baba süpersin,aşmışsın sen....[signature][hline]administrator error
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...