fredy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Merhabalar. Arkadaşlar paticik.com/scripts de bulunan hg class system i indirdim fakat o scp de ben mesela (human elven dwarven) paladinlerin combat skilleri (fenc, sv, mace) skilleri en fazla 80 olmasına nasıl sınır koyabilirim araştırdım ama bulamadım. birde bu paladinlerin bir tane mavi kestiklerinde killeri 2 artsın istiyorum sonrada pk olunca paladinlerde olacak max. 65 magery sıfırlanacak bunu nasıl ayarlıyabilirim. biraz yardım ederseniz çok iyi olacak arkadaşlar çok ihtiyacım var.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 [events e_sfhjksdhf] on=@death if (=paladin) act.kills=+2 if (>=7) act.magery 0.0 endif endif bunu herkese ekle yannıssa kusura bakma yeni uyandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 saolasın tazmanyak deniyeceğim. peki ya ırklarda skillere nasıl sınırlamalar koyabilirim yardımcı olurmusun.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ponchik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Fredy ben Hg Class Sistmeini ariyorum bu sitede bulamadım ban bu " Hg Class " Sistemi hakkinda yardimic olursan cok sevinirim!!! MSN : [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar