Netarum Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Herhangi bir problem olduğunda bana ulaşabilirsiniz direk: Netarum.119 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Netarum ilk günün replaylerini nezaman koyucaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netarum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Replayleri hepsini turnuva bittikten sonra koymayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 replayler yayınlanınca darvinle olan seriyi ama özellikle 4. oyunumuzu tavsiye ederim baya garip oyunlar çıktı darvin'in cannon sevdası sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarinZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Maus Darvin'in desenize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Bende ne yazikki bir arkadaşımın makinasına sc2 kurmak için gittim ve ordan oynamak zorunda kaldım daha doğrusu oynayamadım çünkü pc'sinde olan oyunun ağarlaşması ve grafikteki sorunlardan dolayı çekilmek zorunda kaldım. Şampiyon olan darvini tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Oyman'ın problem yaşaması üzücü oldu, problem olmasa güzel maçlar izleyecektik eminim. Bu arada ben de -mümkünse acele- replay bekliyorum, duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 darvinin zalim canonları beni de süpürdü, basladıgı gibi devam edip turnuvayı da süpürmüş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netarum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Selam arkadaşlar, turnuvanın sonuçlarını ve replaylerine şuradan ulaşabilirsiniz: http://scturk.org/content/scturkorg-open-2-darvinin-galibiyeti-ile-sonu%C3%A7land%C4%B1 Kusura bakmayın biraz geç oldu. İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pROpRObe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 replayleri de izledim de bu darvin cekik gözlü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar