Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatura / İrsaliye Yazdırma

kithnoss

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Fatura ve irsaliye yazdırmak için kullanabileceğim open-source bir yazılım var mı bildiğiniz ? Yerli veya yabancı olabilir.

Yoksa bilgilerimi tazelemeye başlayıp , kendim kasıcam yazmaya :)

Bu arada faturamız 1+3 nüsha şeklinde a4 kağıt.
Sanıyorum ki nokta vuruşlu bir printer şart ? 1+3 hepsine birden geçiriyor mu basılacak şeyi bunlar , otomatik olarak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Yazilim konusunda birsey diyemeyecegim ama ben nokta vuruslu printer almak yerine ayni seyi her nushaya ayri ayri basiyordum fatura kestigim donemlerde.

Lazer yazici cok rahat isimi goruyordu yani.

Lakin kagit sikismasi gibi olaylar cok oluyorsa eldeki yazicida onu kullanmak pek mantikli olmayacaktir. Surekli fatura iptal etmek zorunda kalirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Nüshaları ayrı ayrı printerın beslemesine vermem gerekicek di mi o zaman ?
Copy 4 diyicem bastırırken de heralde.

Canon Mx - 320 aldım bugün , all-in one lardan. Sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum . Tarayıcı - faks falan da çok gerekiceği için all - in one alayım dedim. Lazer bişey mi alsaydım acaba ?

Edit : Excel de deniyim o zaman , santim santim hesabı nasıl yaparım onu bilemedim Excel'de ( faturadaki boşluklara tam oturması için ) O yüzden bir program aracılığıyla yapıyım dedim . Hem de basit çapta stok mtok da tutuyor , invoice ları da kaydedip raporluyorlar falan ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...