nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hadi gençler yemeyen kalkmasın, kalkıyo otobüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Eralp said: Longshanks said: harbi ya ben 23 yaşında olamamışken niye yazdın ki abi bunu şimdi :Dmillet normal yaşı öğrensin ben 33 yaşında düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 çok üzücü bir olay ibretlik paylaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 kimmiş lan o amca? beni de götürsün. ben de bursalıyım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Asgard said: yine bursa yine bursa olm kabul edin lan artık neyi kabul edicez lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 edit: verilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 barnacle said: bursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 raptak said: Asgard said: yine bursa yine bursa olm kabul edin lan artık neyi kabul edicez lan? bunu raptak said: kimmiş lan o amca? beni de götürsün. ben de bursalıyım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dreagloth said: raptak said: Asgard said: yine bursa yine bursa olm kabul edin lan artık neyi kabul edicez lan? bunu raptak said: kimmiş lan o amca? beni de götürsün. ben de bursalıyım abi. ayar vericem derken fail olmayın. karıya diyoruz travestiye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 karı mı? karı ne arar la bursada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 barnacle said: karı mı? karı ne arar la bursada? taş gibi karılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Karı deil onlar ameliyatli amcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bu ibretlik başlığı çöp kutusuna gönderen ogre lordu kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Dartanian said: nomsaR said: izmir'li patiler için tepeciğe otobüs kaldırıcam. Bengü.... bostanlıdamıydı o bengü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 raptak said: dreagloth said: raptak said: Asgard said: yine bursa yine bursa olm kabul edin lan artık neyi kabul edicez lan? bunu raptak said: kimmiş lan o amca? beni de götürsün. ben de bursalıyım abi. ayar vericem derken fail olmayın. karıya diyoruz travestiye değil. amca diyosun amcaya gitmek istiyosan o başka+bursalıyım diyosun yorumu siz gençlere bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ahaha çocuk edit lemiş mesajını, ilk mesajı öyle değildi, yanlış anlaşıldım asdasdfsdfsd gibi bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sonra kızmış geri dönmüş paticiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ulan kızmış diyince bi an umutlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 amca işi garantiye alayım küçük yaştan yolunu belirleyeyim demiş ama olaylar kötü gelişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar