Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ABV Blizzard diyerek başlamak istemiyorum ama, random teamlarda niye ben kapı gibi sarah kerrigan portrem varken 1v1de hot streakden hot streaka koşarken, 2-3 tane kynchsky ya da artık nasıl yazılıyorsa portresiyle dolaşan 30 maçta 3 galibiyet almış adamlarla aynı takıma konulurken karşımıza birlikte 200 maç yapmış voicecom kullanan herifler çıkıyor? Random değil mi abi bu? Onların diğer party halinde giren takımlarla, benim de yine benim gibi random girenlerle eşleşmem gerekmiyor mu? Hani maçlar adamlar "LOLOL THEY ARE RANDOM GUISE LETS GOGOGO" şeklinde hepsi birden aynı base'e rush yaparken bizdekilerin "FFS BLUE TERRAN YOU SUCK ROFL" spamlaması şeklinde geçmese daha eğlenceli, daha çekişmeli, daha zevkli olur, o açıdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 dediğin gibi abi işte random.kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 adi ustunde random ne agliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 1v1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Fistan said: adi ustunde random ne agliyon ağlamamış sistemdeki saçmalığı dile getirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 offf adam ne demis siz nerenizden anlamisiniz. sirf troll akiyor her biyerinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 fistana troll demek welcome to the internet gibi birşey oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bordomavi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 bu şekilde rakipler geldiğinde karşı taraf genelde favored olduğu için, kaybedilen puan 1-2 puan olduğu için, ben pek takmıyorum. 4 v 4 te acemi ekip arkadaşları gelirse de, rush diye gaza getirip yönlendiriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Eskiden hunters vardı. İnsanlar beraber rusha gider olmadı haritanın ortası ele geçirilirdi sen getir tankını sen getir canonları gibisinden. Güçsüze yardım edilirdi küfredilmezdi eskiden, güzel günlerdi o günler...Bi farklı sc2 oyuncuları yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 blizzortun %85 müşterisi 12-20 yaş arası oldu artık ondan böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Uzaman hepbirhabercene bu oyuncuların büyümesini bekleyelim. Sonra 3-3 4-4 atalım. Hoş vakit geçirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 büyüyenlerin yerini ufaklar alıyo np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Knight Online oynamiyor mu bu çocuklar kardeşim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 knight online bitti artık yeni gözdeleri wow-sc2 idra-tlo görmedinmi bildiğin bebeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Off söyleme bana o adamların nicknamelerini.. Nerdesin Sarı gel sc2 oyna. Paran yoksa cdkeyimi veriim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar