sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Proxa, 19 Ağustos 2004 17:41 tarihinde demiş ki: said: Sensible, 19 Ağustos 2004 04:38 tarihinde demiş ki: said: sheref, 18 Ağustos 2004 12:44 tarihinde demiş ki: UO Salaklık değildir, sigara içmek de salaklık değildir, bir şeyi sevmiyorum yada oh oh kurtuldum diyerekten laf geçirmek çok gereksiz bir olaydır, salak lık olarak görüyorsanız oynamassınız belediyoe zorla dağıtmıyo ultimayı. Sigara içmek salaklıktır. Kendi paranla kendine zarar vermek zekice bir davranış mı sence? +1 bir insan arkadaşları içiyor diye üstüne bide para verip kendi kendini zehirliyorsa ister zevk alsın ister almasın o kişinin zekasından şüphe ederim ben Sigara içenin zekasından şüphe ederim diyorusun türkiye cumhuriyetinde pek akıllı adam kalmadı o zaman... Yine de sizler içmeyin allah da başlatmasın, ama sonuç olarak ben içmekten zevk alıyorum ve içiyorum. Salaklık olarak görmüyorum, çok uzun yaşamak gibi bir amacım olmadığı içindir belki... [spo1=Ama Yine de Doğruya Doğru]Sıgara Sağlığa Zararlıdır. 18 yaşından küçüklere satılmaz Sigara Kanser yapar. Sıgara Öldürür. Sigara içen erkeklerde kısırlık görülme ihtimali içmeyenlere göre daha fazladır. Kondüsyonu öldürür. Mali Kriz Yaratır[/spo][signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 zaten sigara şıp diye öldürmüyor süründürüyor malesef sanki trafik kazası gibi öldürüyo birden lol[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Proxa Trafik kazası deme zaten paticik yüzünden araba sürerken tırsmaya başladım. :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar