diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 şu uo yu bıraktığımdan beri ne kadar yanlış yaptığımı anladım hepiniz bende dahil şu uo ya bağlılığımız kadar şu uo yu düşündüğümüz kadar kendi ülkemizin durumunu düşünsek kendi derslerimizi geleceğimizi düşünsek bu ülke 10 tane amerika yapardı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ikisinizde sağlıklı bir şekilde bir arada götürmek mümkün sıkılmasını bilmek lazım ayrıca paticik uodan çok daha fazla bağımlılık yapıyor hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 biraz saçma olmuş dediğin uo gibi oyunlar insanın zaten kafasını kurcalayan şeylerden uzaklaşmak ve eğlenmek için oynanan oyunlar[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Oyun olduğunu bilerek oynarsan hiç de zaman kaybı değil bence[signature][hline]come forth my friend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 nameless kafan basmıyo yada algılayamıyosun galba şu an kimse uo yu zevk için oynamıyorr eğlence içinde oynamıyor oyuna girip adam öldürdükçe daha hırslanıyor o oyunda isim yapmaya çalışıor ölünce annesinden girior kız kardeşinden çıkıor yo hayır böle zevk olmaz asıl senin konuştuğun şey saçma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 uo oynarken monitoru kullanılmaz hale getiren bir insan olarak uoyu bıraktığım için çok mutluyum !!! yada arada bir oynasamda işin eğlencesine yapabilmeyi becerdiğim için ayrı mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 uo bi hastalık bnce oyna[hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yoo insanları başkalarıyla (yada öyleyse kendinle karıştırma) ah ah insanlar eski olymposta oynamış olsaydı oyunun nasıl oynanması gerektiğini görürdü. Eğer sen öyle oynuyor idiysen oyunu kessinlikle bırakman çok faydalı olmuş sakın bir daha başla (kız arkadaşına küfür eden insanın sağlığındanda şüphe ederim zaten artık kim ediyorsa)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 şu 4 sene boyunca gördüğüm şeyleri yazdım eğer bu oyunu ben günde 2 saatte oynuyodum ama eğer ki bu oyunu hiç oynamayıp okula gitseydim yemin ediyorum okul 1. olmassam şerefsizim siz ya çocuksunuz ya hala oynadığınız içinm algılayamıyosunuz hayatınızı karartıyor ülkenize ailenizi yararlı olmanızı engellior ya sonuna kadar da arkasındayım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: diablotg, 18 Ağustos 2004 12:28 tarihinde demiş ki: nameless kafan basmıyo yada algılayamıyosun galba şu an kimse uo yu zevk için oynamıyorr eğlence içinde oynamıyor oyuna girip adam öldürdükçe daha hırslanıyor o oyunda isim yapmaya çalışıor ölünce annesinden girior kız kardeşinden çıkıor yo hayır böle zevk olmaz asıl senin konuştuğun şey saçma sen biraz akıllı olsana be sana kötü birşey falan söyledim mi?! ben uo'yu zaevk için oynadım yanımda hiç hırs için oynayan görmedim ondan böyle yazdım[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 of neden uğraşıyorumki her neyse sana bir ara hayatımdan bir kesit gönderirim ozaman oturur ağlarsın demek böyle oynanırmış ve böylede gerekirse oturulup çalışılırmış(össden sonraki yazımda hemde) zamanı gelincede dışarı çıkılırmış vs töbe töbe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 uo bir oyun,eğlence aracı daha fazla şeyler arayan yada bu doğrultuda kullananların psikolojik rahatsızlıkları vardır.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: diablotg, 18 Ağustos 2004 12:30 tarihinde demiş ki: siz ya çocuksunuz ya hala oynadığınız için algılayamıyosunuz hayatınızı karartıyor ülkenize ailenizi yararlı olmanızı engellior ya sonuna kadar da arkasındayım sen kaç yaşındaydın hocam ?[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 harbi ha kac yasndasn?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 seni ilgilendirmez ben sadece istiyorum ki türk insanı böle gereksiz şeylerle uraşmasın ben salaklık etmişim bin pişmanım ailemden öğretmenlerimden özür diliyorum.Uo çok Gereksiz eğleneceksen eğlenmek istiyosan uo oynamak zorunda diilsin çünkü uo paketinde DİKKAT: BAĞIMLILIK YAPAR ha sigara içmişsin ha uo oynamışsın :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 suç sende değilki hiç olymposta oynamamışsın.....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 oyunu oynama tarzını gerçekten çok merak ettim. neyse.[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 oynadım kardeşim ama daha birşey anlamıyodum o serverdan bi pk arkadaş vardı hep kesiodu.Benim derdim bu değil ya Zevk alıncak o kadar çok şey varki nie uo???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 UO Salaklık değildir, sigara içmek de salaklık değildir, bir şeyi sevmiyorum yada oh oh kurtuldum diyerekten laf geçirmek çok gereksiz bir olaydır, salak lık olarak görüyorsanız oynamassınız belediyoe zorla dağıtmıyo ultimayı.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Eğer bir oyun hayatını bu kadar etkiliyorsa çocukta sensin kafası basmayanda okula gitmemiş adam :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 uo da harcadığın vakit kime yarar sana zarar bir tek sen eğleniosun yada öle sanıosun.Hayat ın gerçekliğinden kaçmak ne yarar getirir.İstemezmisin uo ya hiç dokunmayıp iyi bir adam olmayı önünde saygı ile eğilmelerini yeni bir keşif yapmayı bir kızı çok sevmeyi onunda seni sevmesini bunları istemezmisiniz nie DÜNYANIN EN DEĞERLİ ŞEYİ OLAN ZAMANI BOŞA HARCADIK NİE HARCIYORUZ.Uo kanayan bir yara kesip atın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Şöyle sorayım ozaman zevk veren şeyleri ne bileyim çikolata olarak değerlendir. Sen hep tobleronemi yersin? Ülkerde yersin milkada yersin vs hepsinin dozunu kaçırmadan. Aynı şekilde uoda oynarsın arkadaşlarında gezebilirsin bu gerçekten yapılabilen birşey hatta ben dün akşam uo oynamış biri olarak az sonra dışarı çıkacağım bak? ama eğer lise 2 veya lise3sen bırakmakta haklısın ona itirazım yok çünkü össde nekadar vakit kazanırsan okadar iyi insanın 1-2 saati bile değerli. Buarada kız arkadaşına küfür etmek yerine (eğer ediyorsan) git ona sarıl[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 kim kız arkına küfür etti ya benim kız arkadaşım olsun die saatlerce ağladığım oldu ve şu an slow müzikler dinliyorum ve hala düşünüyorum ne gereği vardı uo dediğin nedir ki 4 sene boyunca ailemle ettiğim kavgalar niedi ki arkadaşlarımın çaırıp benim uo yüzünden onları geri çevirmem niedi ki elbet sizde böle oldunuz lütfen burda dürüst olalım NİE?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 çikolatanın iyisini isviçrede yerim :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 efendim ben uo da oynadım kız arkadaşımlada gezdim dışarıda çıktım sorum uo da değil[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar