Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vw dsg hakkında görüşler?

razzo

Öne çıkan mesajlar

Vw polo 1.4 benzinli motor dsg şanzman icin sıradayom ama internette okudugum kadarıyla bazı insanlar DSG den pek de memnun degiller. 5 bin km yi geçmemiş arabalardan gelen takırtı sesleri kullanıcılarını baya gıcık etmiş gibi gözüküyo. 2011 pololar için durum nedir bilgisi tecrübesi olan varsa paylasırsa sevinirim. hevesim kırılmıs durumda okuduklarım sebebiyle. olmadı manuel secicez yapıcak bişi yok... tesekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

DSG mükemmel bir teknoloji. Ayrıca yeni bir teknoloji sayılmaz artık, VW bütün sıkıntılarını çözmüştür bugüne kadar...

8ms lik vites değişimleri sunuyor, Ferrari'nin F1 şanzımanından daha hızlı yani. Zaten ferrari BMW falan da dsg teknolojisine geçti...

Vites geçişleri hissedilmeyen, benzin tüketimini manuel şanzımandan daha da azaltan harika birşey yani o yüzden hiç tereddütün olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

forumlarda dsg nin 60-80k aralığında kömürleri bitip sizi yol ortasında bıraktığını söyleyenler var. ama bahsedilen kömürün nerede ve hangi amaçla kallanıldığını bilmiyorum. bir de vites geçişleri bi süre sonra tak tuk ses yapmaya başlıyomuş sanırsam. Tahminimce torku yüksek arabalarda kullanılan dsg nin biraz zayıf kalması olabilir.

ama cift kavramalı şanzuman artık otomatik vites standardı olmak zorunda.
Sosyal ağlarda paylaş

dsg nin vites gecislerindeki basarisi tartisilmaz ama ilerde sirf bu sanzuman yuzunden arabadan takir tukur sesler gelirse arabadan sogurum diye korkuyorum. Ayrica polo dsglerde hill holder olmadigi icin yokusta kayma problemi de var. Buna ragmen hala dsg mi almaliym bilmiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

Esh said:

ford da powershiftli araçları sürüyor 2011 başında piyasaya. tiguan düşündüm bi ara, ama baktım ki hala tiptronik koyuyolar 6-7 ileri dsg yerine o nedenle kuga almaya niyetlendim gibi.

sen hala araba almadın mı ya sdfd

yok ya almadım. bi de sürekli karar deiştiriyorum asdfsa. henüz overallda beklentimi karşılayacak bişi bulamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...