Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 dun aksamki filimde adınıda tam emın degilim bir tecavüz sahnesi bukadar izlenme rekoru kırarmı. bir tecavüz denen haysiyetsizce namussuzca birşey böle direk alenen ve çok gerçekci sahneler ile insanlara izletilmesi toplumun ' ahlak ' dengesi açısından dogru bulmadım ben.cok yanlıs tı.hani tecavüzcü coskun hiç öyle bi iznelim vermedi senelerce kullanılsada.cunku saçma ve gerçek dışı anlar insanların dikkatini tecavüze yoğunlaştırmıyordu. filimdir falan demek değil abi.sonra yok o cocuk taciz etmiş 40 yasında adam 7 yasında cocuga taviz yapmıs falan bu tarz filimler tetikliyor diyede yorumluyorum. 'dikkat şeriat değil herkesin sevgilisi/anne/ kardeşi var '
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,5093901
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 abi yeşilçam filmlerinin %70 inde tecavüz var zaten. türkiyedeki bu tecavüz olaylarını bir diziye bağlamamak lazım. bu olaylar eminim bundan 20 yıl öncede vardı ama basına pek sızmıyordu.cumhurbaşkanının karısı 14 yaşındayken evlendiği bir ülkede yaşıyoruz.
Öne çıkan mesajlar