Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 5. Hafta: Trabzonspor-Manisaspor

Gutierrez

Öne çıkan mesajlar

manisaspor şampiyonluk yolunda bir diğer önemli engeli daha aştı. takımımız taraftarının önünde sivasspor'u 3-0 ile geçerken kanadalı simpson hattrick yaparak maça damga vurdu. hikmet karaman maçtan sonra haftaya evimizde oynayacağımız kayserispor maçının çok önemli olduğunu ve bütün manisa halkını bu maça davet ettiğini belirtti.
Sosyal ağlarda paylaş

hammerzeit said:

manisaspor şampiyonluk yolunda bir diğer önemli engeli daha aştı. takımımız taraftarının önünde sivasspor'u 3-0 ile geçerken kanadalı simpson hattrick yaparak maça damga vurdu. hikmet karaman maçtan sonra haftaya evimizde oynayacağımız kayserispor maçının çok önemli olduğunu ve bütün manisa halkını bu maça davet ettiğini belirtti.

manisaspor'umuz maalesef bu hafta kendi evinde ligin vasat takımlarından kayserispor'a şanssız 2 gol sonucu 2-0 mağlup oldu. makakula grip olduğu için 63. dakikada oyundan alındı. hikmet hocanın ailevi sorunları varmış, takıma pek odaklanamamış. neyse haftaya mutlaka telafi ederiz. tarzanlar grubu olarak bundan sonra deplasmanlara da 5 otobüs kaldıracağımızı belirtmek istiyorum, korkun bizden. şampiyonluk yolunda manisa!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bugün inönü'de izledim maçı atmosfer harikaydı az kişiydik ama takımımızı yürekten destekledik özellikle ben son golde kendimi kaybedip iki kişini üstüne çullandım son dakikalarda çok korktuk ama o kadar olur neticesinde beşiktaş gibi bi takımla deplasmanda oynuyorsun ama ben uzatma dakikaları hariç oyun olarak ezici üstünlüğümüz olduğunu söyleyebilirim. hikmet hoca takıma etkisini bir kez daha gösterdi bugün hangi takım trabzon ve beşiktaşa deplasmanda 3 tane gol atabilir ki? küme düşeceksiniz diyorlardı şimdi bu takım şampiyonluğun ciddi adaylarından biri haline geldi umarım hocamız takımı aynı konsantrasyonda tutmayı başarır bir makakula ile zaten iyice uçarız bugün o olsaydı maç 5lik olurdu ayrıca maçtan sonra bize küfreden çarşı grubuna da yazıklar olsun biz onları manisada çiçeklerle karşıladık ikinci devre cevabımızı vereceğiz ama tarzanlar olarak hem sahada hem tribünde çıkış yok beşiktaşa şampiyonluk yolundaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...