orionlogic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 üniversitede kalıp asistan olmak için ne yapmak gerekiyor? okula mı başvuruluyor yoksa ösym ye mi daha 1 senem var okulun bitmesine ama böyle birşey düşündüğümden yolu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Akademik kariyer ile ilgili sorulara Ardeth bakıyor forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 son senemde çakma bi asistanlık yaptıydım ben. hoca eksikliğinden dolayı 1. sınıflara ben girdiydim :D ama normalde şöyle oluyor ki: ales üds sınavlarına giriyosun. Yer açılan üniversitelere başvuru yapıyosun arada da bir tanıdık varsa (hoca filan) giriyosun işte. Öğretim görevlisi mi araştırma görevlisi mi ne oluyosun böylelikle, Yüksek de yapabiliyosun hatta öle bişi işte. galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Egitim bolumu bunun gibi sorular icin daha iyi, tasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 biz pmden hallediyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 buradan halledin baskalari da yararlansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 evet ben de hep merak etmişimdir bu işler nasıl işliyor.Kız arkadaşım akademik kariyer düşünüyor bu yüzden buraya da detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Öncelikle yeteri kadar ÜDS ve ALES puanı alınır. daha sonra Akademik Kadro buradan sürekli kadrolar takip edilir. İstenilen bölüme başvuru tarihleri arasında başvuru yapılır. Onlar seni aldığın ales üds puanına göre sıralarlar. Tekrar bir sınav falanda yaparlar gerekirse. Sonra girersin okula. İnşallah. Şuan benim amacımda bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar