goldbären Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 gözler estetikli, japonyada batıya özenip göz genişletme çok yaygın. silikondan önce geliyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 koka kola virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 kiz japon degil, japonyada da degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 evet hatta fahri japon diye bağırlarına basmışlardı talk showa falan çağırıp. bağrına basmayı böyle kullanınca çok kötü oluyomuş BAĞIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Bazen gerçekten şaşırtıyor pati ahalisi beni. Overseer cidden tebrik ettim. Nereden duydun, gördün? İnanmıyor değilim yazdıklarına, sadece bu tip konularda paticikler inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 hatırlıyorum eyle bişiler ama emin değilim. kızın ölmesini istiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar