Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 wild ones gibi multi oyun var mı güzel bildiğinizz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 facebookım yok, mutlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaXXAkn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 BEN Bİ ARA FARMVİLLE DENEN LANET OYUNU OYNUYODUM :D sonra otur zynganın bi sürü oyunua girdim sıkıldım ,ama arkadaşlar bi oyun buldum online de oynanılıyor ( yani çevrimiçi sürümü de oluşturuluyor) SHADOW FİGHT . sssüpppper bi oyun mutlaka oynayın , türkçe de yapabiliyosunuz sağ üst köşeden , bi de ninja saga var o da güzel , ama multi değil .(aranızda oynayan varsa bana hangi secre t talenti almam gerektiğini söylesin explosive lava mı yoksa enraged forest mi :D?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 uygulamalar direk bloke. tertemiz, mis. edit: abav. nereye mesaj atmışım, necronun tuzağına düştüm. edit2: evet. üstteki mesajı okumadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar