Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehirliler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hafta sonu eskişehire gelme ihtimalim var. burdan birileri var mı ? özelden numaralarınızı yollarsanız gelirsem ararım görüşürüz.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Valla ben eskisehride bitek kendi koyumu severim bizim dedemin ev hemen daglara bakar evden cikarsin 15 dakka icinde daglara tirmaniyorsundur bunun yaninda Ogrenci sehrdir baya bi hersey ucuzdur Anadulunun kampus essek kadar buyuktur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
O kadar da ucuz değil.. 2 sene okudum şimdi istanbula yatay yapıyorum . İstanbula göre ucuz olabilir ama benim memleketime göre değil.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
var var merak etme ama eskişehirde ( zaten hele hele istanbuldan geliosan) gezilecek görülecek gerçekten bi yer yok. Ama eğlenicem cafelerde internette takılıcam diosan o var :) küçük yer burası yaw[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Mesaj tarihi:
walla ben eskliyim ve yaşanacak memleketlerden biridir kendisi eğlenmeyi biliosan eğlenirsin he istanbulda güsel lafımız yok.ucuz öğrenci memleketi :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun
hep yakınımızdakiler uzaktır bize
ney sesine hasret büyürüz biz
  • Yeni Oluştur...