Mix Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hafta sonu eskişehire gelme ihtimalim var. burdan birileri var mı ? özelden numaralarınızı yollarsanız gelirsem ararım görüşürüz.[signature][hline]
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 predator var ama tatilde[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Valla ben eskisehride bitek kendi koyumu severim bizim dedemin ev hemen daglara bakar evden cikarsin 15 dakka icinde daglara tirmaniyorsundur bunun yaninda Ogrenci sehrdir baya bi hersey ucuzdur Anadulunun kampus essek kadar buyuktur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 O kadar da ucuz değil.. 2 sene okudum şimdi istanbula yatay yapıyorum . İstanbula göre ucuz olabilir ama benim memleketime göre değil.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yok mu kimse? up[signature][hline]
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 var var merak etme ama eskişehirde ( zaten hele hele istanbuldan geliosan) gezilecek görülecek gerçekten bi yer yok. Ama eğlenicem cafelerde internette takılıcam diosan o var :) küçük yer burası yaw[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 walla ben eskliyim ve yaşanacak memleketlerden biridir kendisi eğlenmeyi biliosan eğlenirsin he istanbulda güsel lafımız yok.ucuz öğrenci memleketi :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yahu yeni geldigim sehirde eglenmeyi nasıl bileyim kardesim :) gezdirecek varsa buyursun[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar