kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Merhaba, Ofis ve depomuz için bir güvenlik sistemi kurmak istiyorum. Sizce Pronet vs gibi bir şirketle çalışmak mı mantıklı ? Yoksa kendi sistemimi kendim kursam daha uygun ve yeterli olur mu ? 2-3 hareket sensörü , şifre konsolu , 2 de kamera lazım olur gibi görünüyor. Bu kameraları internetten yayın yaptırıp , ofis dışında bir yere görüntülerini otomatik upload ettirebilir miyim sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Kamera çözümü için tam istediğin gibi bir çözüm sunabilirim ama gerisi için pronet tarzı bir yerden hizmet alman gerekir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Kamera konusunda nasıl yardımcı olabilirsin ? ÖM den mesaj atabilirsin istersen . Diğer kısımalr (sensör , şifre konsolu vs) gibi kısımları hallederim sanırım , eski evde buna benzer bir sistem vardı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 pronet'le anlaş. bayisi olduğumdan değil, adamlar hakikaten işinin ehli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Kamera sistemini kendin yap. Is security isine girdigi icin baskasina yaptirinca bazen tuzlu olabiliyor. En ucuz ve kaliteli olarak suan bildigim "H.264 Surveillance Security DVR" var. 2 tane de kamera alirsin onlar da öyle cok pahali degil. Kayit videolarina internet üzerinden veya iphonedan bakabilirsin. Aletinin Webinterface'i var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar