Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Arkadaşlar biraz once aklima geldi Kafamda şimşekler cakti. Sierra kapandi Larry nin yeni oynu ne alemde bileniniz varmi.Oynun sahneleri aklima geldikce gülüyorum. Gemi kaptani. Larry nin filli mayosu , kütüphaneci , sevisme yarismasi .Ne Kadarda özledim su oynu anlatamam. Burnumda tütüyo :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 larry'nin 3D versionu cıkmıştı zaten..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 çıkmadı, Release Date: 10/05/2004 (terstir türkçesi 5/10/2004) yani 5 ekim.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ve tabiri caizse bi boka benzemiyo magna cum abur cubur öle bi$iydi adı aratın ss'lere bakın eski larry havasından eser yok bunu oynıcama larry 7 oynarım daha iyi peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yumurta olayı olsunda gerisi alakadar etmez beni ;)[signature][hline]Sometimes clothes just don't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Artik 3d yapmayan yok ki. Ama Monkey İsland dan. Derslerini almişlardir saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: Bathory, 18 Ağustos 2004 22:06 tarihinde demiş ki: magna cum abur cubur öle bi$iydi adı magna cum laude olması lazım. Anlamını hatırlasam bide çok iyi olcak kemiriyo içimi resmen:) duymuştum bi yerden unuttum sonra[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar