nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Beni geçtim modun kendisinin benim mesajımı editlediği ve banlamaya kıyamadığı durumlar da var. Olur öyle arada, don't panic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 şüphesiz ki biz edit sistemini edit history görülenilcek şekilde yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 tolga 1095 gun diyorum ne beklemesi ne evde oturması neyden bahsediosun :D mojıto halk içeceği olduda haberimiz mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 1 sorum var. Ciddi ciddi cevaplayana, mantıklı açıklama sunana dürüm ısmarlayacam. Yurtdışında 3 yıl çalışan bir TC vatandaşı dövizle askerlik yapabiliyorken, Türkiye'de 3 yıl çalışan bir TC vatandaşının paralı askerlik yapamaması hak ihlali değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paticiğe üye hukuk okuyan arkadaşlar varsa ben de açıklama bekliyorum bu konu hakkında. edit/dasaaa:CAPSınızı kapayın, biz accountu kapamadan önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 iyide niye bagiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 EFENDİ OL POLİS GÖRMÜŞ GİBİ DAVRAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 cacodemon said: 1 sorum var. Ciddi ciddi cevaplayana, mantıklı açıklama sunana dürüm ısmarlayacam. Yurtdışında 3 yıl çalışan bir TC vatandaşı dövizle askerlik yapabiliyorken, Türkiye'de 3 yıl çalışan bir TC vatandaşının paralı askerlik yapamaması hak ihlali değil midir? değildir. CAPS kullanmayın arkadaşım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Alpawhezen said: hayatımın değil 9 ayını, 7 gününü bile askerliğe zorla harcatıcak adam ölümü çiğnemeli, ben vatandaşlığı iptal edip tatil niyetiyle gelirim türkiyeye, aile arkadaş eş dost umrumda değil bana bu kadar zaman kaybettiricek zihniyete teslim olmam gidin başka bi vatandaşlık kasın en temizi kdfj askerliği yapmadan nah iptal ettirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dasaaa said: cacodemon said: 1 sorum var. Ciddi ciddi cevaplayana, mantıklı açıklama sunana dürüm ısmarlayacam. Yurtdışında 3 yıl çalışan bir TC vatandaşı dövizle askerlik yapabiliyorken, Türkiye'de 3 yıl çalışan bir TC vatandaşının paralı askerlik yapamaması hak ihlali değil midir? değildir. CAPS kullanmayın arkadaşım.. e akıl fikir, nasıl hak ihlali olmasını bekliyorsun ki böyle birşeyin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 @HolyRaider: tabiki saçmalık. istersen ayda yaşa birader, tc kimliği taşıyo musun, bu ülkenin vatandaşı olarak kullansanda kullanmasanda haklardan ve ödevlerden mesul musun, evet. ha çıkarsın vatandaşlıktan o başka. sırf eurolardan bizede sakal mantığı. devlet haracını alıyo, gurbetçi kimliği koruyo mutualizm*. ha bu ülkede adam yrd. doç olmuş yardırmış yada 50 kişi çalıştırdığı şirket kurmuş yooooo, elimizin altındaya tezgahtan geçmeli.. edit/dasaaa:bi üstü alıntılamıyoruz *aşaıdaki arkadaşa tşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mutualizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ülkeye döviz sokucaz diye bi gece işe çıkmadığımız kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 @lovecraft 3 senede yurt dısında calısmakla ıcerde calısmanın arasında ucurum var 3 sene dısarda olmak kolay degil ki o 3 sene deıl zaten 5 sene. 3 iş yılı yani. E zaten 5 sene tek bir yerde mecburi olarak kalıosan ve kalmayada devam edeceksen artık o yer senın vatanındır yani. gelip burda asker olman anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 o zaman o ülkenin vatandaşı olcaksın. hukuki olarak bişey farketmiyo sonuçta para açısından yaşam açısından güzellklerinden faydalanıyosun aynı zamanda gttğn yern. aynı zamanda tc nin yasal olarakta vatandaşısın ya şöyle diyim ucube bi durum bu durum, hukuçu arkadaşlar müdahil olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 e olamıosun ki öle zort diye 5 seneden fazla kalman gerekebilio baska baska seyler ıstenıo. yoksa zaten bızım nufusun %30 u baska ulkeye kacardı genc yasta heh Valla bak, dışarda 5 sene çalışıp buraya donen ınsan bedava 21 gun yapsa koymaz bana. Çünkü bilirim neler çektiğini onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dövizle askerlik yapanların çok büyük kısmı alamancı tarzı avrupa ülkelerinde yerleşik gurbetçiler. bu adamlara desen ki uzun süre askerlik yap, iptal eder bu ülkeyi. ne döviz görürsün, ne ülkeye gelir, ne askerlik yapar. ha tersi bi durum olsa, yani iptal edilse bu ülkeden de iş gücü ve hatta adını koyalım, sağlam, eğitimli, kafası çalışan adamlar topuklar gider. bana göre bu durumda mutualizm doğru cevap oluyor. ha bi de hukukçu arkadaş müdahil olsa ne olacak? "yapmaaayııın" mı diyecek.. bu işin resmiyeti var, içeriği belli sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ya hukukçuları şunun için devreye soktum birazda (devreye soktum yalnz, sanki koşa koşa geldiler:) http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=1026129&Date=28.10.2010&CategoryID=78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dasaaa said: dövizle askerlik yapanların çok büyük kısmı alamancı tarzı avrupa ülkelerinde yerleşik gurbetçiler. bu adamlara desen ki uzun süre askerlik yap, iptal eder bu ülkeyi. ne döviz görürsün, ne ülkeye gelir, ne askerlik yapar. Aynen böyle, ki ben böyle yaptim aga. Iptal ediyorum ben turkiyeyi kafamda, 3 senedir ne cektigimi bi ben bilirim, bide allah bilir. Kolay degil yurtdisinda yasamak, burda da askerlik yapiyosun binevi, cok buyuk bi farki yok. Hadi diyodum neyse 5 ay falan yaparim bisekilde, atlatirim. Ama dönup 12 ay askerlikmi yapcam? Ondan sonra oturumuda kaybedicem dogal olarak 12 ay ulke disinda kaldigim icin. 6000 euro parada az para degil zart diye cikarip veresin. 21 gun bile yapmak zoruma gidiyo. Vatandaslik hakkimi doldurur doldurmazda alcam vatandasligi burdan, hic umrumda degil, turist olarak gelir giderim turkiyeye, ailemi görurum yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Son askerlik endeksimiz açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Şurda 5 ay için hayatınızı mahvetmeyi göze alıyorsunuz, yapın kurtulun korkacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Ya o 5 ay hayatimizi mahvediyosa, hic o acidan baktinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Korax said: Ya o 5 ay hayatimizi mahvediyosa, hic o acidan baktinmi? O git, kurtul durumu sadece okulunu okumuş etmiş rahatı yerinde olanlar için. Yada hiç işi gücü sorumluluğu olmayanlar için. Düzenini kurmuş adam için çok zor. Ailesine bakmak zorunda olan var, para sıkıntısı çeken var. 5ay kim kime ne maaşı veriyor? 5ay gelir yokluğuna bonus olarak birde üstüne işinden de ayrılmak zorundasın. Git kurtul diyende haklı, 5ay hayatimi mahvediyor diyen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Korax said: Ya o 5 ay hayatimizi mahvediyosa, hic o acidan baktinmi? 5 ayda hayatın nasıl mahvolabiliyor açıklarsan sevinirim, dünyayı kurtaracakken alıkoyuyor galiba askeriye size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 lovecraft0Z said: o zaman o ülkenin vatandaşı olcaksın. hukuki olarak bişey farketmiyo sonuçta para açısından yaşam açısından güzellklerinden faydalanıyosun aynı zamanda gttğn yern. aynı zamanda tc nin yasal olarakta vatandaşısın ya şöyle diyim ucube bi durum bu durum, hukuçu arkadaşlar müdahil olsun herkes gidip isvecte yasamiyo. ben su anda ozbekistandayim. 2. senem. ne cektigimi ben bilirim. yabanci ulkede calismayi turist olmak gibi goruyosun sen belli. bi de burdan donunce askerlik yapicam 1 yil? yok ya. 1 yil seve seve asker olacak bir suru adam var, onlar gitsin benim yerime de yapsin. su hale bak, asker olmak istemeyen adami zorla asker yapmayi gectik, bi de yurtdisindakini tartisiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar