Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Artık askerlikten yırtması için ya tr ye girmemesi yada tr vatandaşı olmaması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dasaa sen beni aydınlat bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Kanada ya rep kasmaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 alsalar zaten durmam ben de, almiyorlar iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Vatan borcu bahanesini ortaya atan ilk kişi kimse öpüyorum gözlerinden, halkın canını oyuncak etmek, çılgınlar gibi vergi almaları yetmiyormuş gibi bir de 12 ay gibi köle olarak kullanmak ne demek? Of gerildim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ciddi konularda yalan bilgi verenleri banlasak keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Merak etmeyin agalar gene aynı tas aynı hamam 5 ay kısa kalır korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Sparkcaster said: ciddi konularda yalan bilgi verenleri banlasak keşke (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Öyle bir uygulama mevcut, mmo dan fake hype yaratan, futboldan fake gol haberi veren kişilerin ban lendiği oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 eminim fake haber yapanlar baya bir eğlenmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Pickles said: yurtdışındakiler 18 ay yapıcakmış. "Öyle kaçıp gitmek yok" demişler Pickles said: eminim fake haber yapanlar baya bir eğlenmiştir trafık kazalarının coğu bayanlar yuzunden olmus diyen,ikinci el temiz araba istiyorsan bayandan al dyen adam aynı adam gibi bişeysin sende ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 http://www.asal.msb.gov.tr/er_islemleri/yurtdisiislemleri_2.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ve Dylan her topikte uzun ve gereksiz benzetmelerle geri döner... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dasa tesekkür ederim adamım:( tolga 1095 gün geçer mi be elin yurtdışıSInda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Niye geçiriyosun daha bayanlar askere alınmıyo, öyle bi yasa çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kocası için diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 sagjkagnamg Otursun evinde hanım hanım şafak saysın.Söz verdim bekleyeceğim falan desin millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 heyt be boyle kiz kaldi mi artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi işte 3 yıl çalışırsan yurtdışında 21 gün yapıyosun. onda da yürümeyi öğretiyolar falan. burdur'da sanırım. ama 5000-7000 euro arası bi para veriyosun. bu korkaklık falan değil. yurtdışında, şu an kazanabileceğin paranın çok daha fazlasını kazanırsın, ve 1 sene boyunca kariyerinde daha çok ilerlemiş olursun. ha düzenini bozucaksın, sevdiklerinden bir süreliğine vazgeçiceksin. bunları göze alman lazım. ben almak üzereyim ordan biliyorum. yani 1 sene askerlik + az maaşla 2 sene çalışmak mı, yoksa 3 sene kötü şartlarda yüksek maaşla çalışmak mı? bunun muhasebesini yapıcaksın kendi kafanda. edit/dasaaa. küfür falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Gereksiz yere ban yiyeceksin şidmi, editle bari mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 edit leyince yemiyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Harbi bak hem yurtdışına gitcekmişsin orda türklerle sohbetler falan paticik şart yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dreagloth said: edit leyince yemiyor mu :) Hatasını anlamış diye affederler belki :D benim öyle bi gazla yazıp sonra sildiğim şeyler var, herkesin vardır sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahahaha nilep'in bu itirafından sonra nilepe ban gelse çok eğlenirdim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar