Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik 3 Account

tradermax

Öne çıkan mesajlar

Satilik 3 adet account um var, ciddi almak isteyen varsa ozel mesaj atabilir detayli konusabiliriz... genel olarak:

1. Account altinda
a. 53m sp amarr/gallente/minmatar cruiser 5, minmatar/gallente 5, missile haric tum gunnery silahlari T2 large lar acik. Gallente carrier/mothership pilotu... clone lardan birinde lg snake var, dramiel ve machariel icin kullandigim

Dikkat ceken assetler:
thanatos, mach, vindi, bhaalgorn, loki, proteus + bi yigin bs t2 cruiser t2 frig

b. 6.2m sp datacore karakteri 6 ajan[yillik pasif 700-800m gelir]
c. 5.7m sp datacore karakteri 6 ajan [yillik pasif 700-800m gelir]

2. Account altinda
a. 50m sp Full caldari pilotu, max tengu, recon, ecm skill leri. Marauder 4, Dreadnaught 4, 12m sp missile skill, heavy missile spec 5, torp spec 5 dolu dolu clone lar, tengu clone u, lg crystal li golem clone u... ayni zamanda gallente ve amarr cruiser 5 lendi ve loki ve legion skill leri basildi, sirada leadership var boylece bonus saglayan alt haline gelecek..
++ 5 ajanla da datacore calisiyor, yillik yaklasik 400m pasif gelir

dikkat ceken assetler:
phoenix, CNR, golem, tengu + bikac bs, recon, ceptor, transport

b. cok az egitimli trader.. contract skill leri falan sadece

3. Account altinda
a. 3.6m sp nyx tutucu karakter, hala egitim surecinde.. 2m sp lik bi egitimi kaldi

assetlerin toplami yaklasik 14-15b ye geliyor, elde de yaklasik 1.5b isk var... detayli konusmak ve bilgi almak isteyen olursa ozel mesja atabilir API key ve karakter isimlerini aciktan vermek istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

özel mesaj üzerinden msn ya da mail'ini falan at bana, API yı gönderirim konuşuruz. Oyunu bırakmayı düşünüyorum, fazla hevesim kalmadı, yapılabilecek herşeyi yaptım :) tanıyosun beni zaten ;) tahmin etsen de isim kullanmazsan sevinirim :)

***Bu arada Account 1, (a) karakterine LVL 4 brutor tribe agentları, Account 2 (a) karakterine Caldari Navy LVL 4 ajanları açık, T2 rigli torp golemi ile en iyi command agent için mission yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...