delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 uygun bir fiyata chow chow almak istiyorum, yer ve fiyat soyleyebilecek biri var mi? bide barinak tan al espirileri icin onceden toptan guluyorum herkesin haberi ola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 tamamda hangi ülke şehir semt mahalle sokak ? chow chow için bi 800 ile 1 milyar arası garanti bi para cıkarıcan.bunun rengine bilmemnesine göre fiyat degişir belki ama kahverengilerden alırsın herhalde e hayvan almaya girdin mi yavru bide oyuncağı maması tasması mama kabı bimemnesi sana güzel fiyat cıkarır petshop :). hayvanı kontrol edip al veterinere gotur petshopun lafına güvenme.barınaktaki hayvanlardan daha kotu durumda oluyor petshop hayvanları. bide hayvan almadan once 2 kere düşünelim tabi.sokaga atılmıcagından emin olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 sehir cok farketmez biraz fiyata bakicam acikcasi. daha once kopek sahibi oldum kangal ve boxerim vardi. oyuzden bakma ve aksesuar konusunda bir sikintim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 petshoptan alma, anne altından al. araştır internette kısa süre önce doğum yapmış bir anne bulursun onun yavrularından al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bella bulursam acikcasi bende ole istiyorum bakalim. hani duyan bilen olursa haberdar edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yahu tamamda petshopa gelen hayvanlar anneden ayrılır ayrılmaz geliyor bakırköy k9 çiftliği var oraya git.yoksa bile sana getiriirler hemen chow chow :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 petshopta bulunan hayvanların hali içler acısı. çoğu 45 günü tamamlamadan geliyor, kafeste havasız bir ortamda canlı gözüksünler müşteriler kendilerini beğensin diye ilaç falan veriliyor. bunun gibi rezalet şeyler. sağlık problemleri çıkıyor sonra maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Bella said: petshoptan alma, anne altından al. bu ne vicdansizlik ya, ondan sonra biz hayvanseveriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 let the fights begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bu chow chow da cok cirkin bi köpekmıs sokaktan herhangi bi hayvan alsam daha cok severim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 başlığı "chow how" diyer okudum.. noluyoruz dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Von Alp e bak istanbuldaysan orda guzel bir yavru vardi eger begenirsen bana pm at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar