Pickles Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Coreftp yükledim lite versiyonunu 2-3 saniye bekletiyo başta. Filezilla nedense win7 de çalışmadı varmı başka tavsiye edebileceğiniz freeware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 filezilla vindoz 7 de calisiyor. portable surumunu indirip dene istersen. www.portableapps.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 filezilla calisiyo su an makinemde var win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 allahallah sitesinden bir daha çektim bu sefer yükledi.hani diycem xp versiyonunu mu yükledim falan öyle birşey de yok neyse. filezilla iyidir oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 filezilla candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar