Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 gn'r,aerosmith vede alakasız ama moby iyi hgidebilir ders çalışırken.ben bu ara hep pink floyd-dark side of the moon dinliyorum .plaktan hem de:) cidden iyi gidiyor ama.[signature][hline]administrator error
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Proxa, 17 Ağustos 2004 19:33 tarihinde demiş ki: said: screamer, 17 Ağustos 2004 19:00 tarihinde demiş ki: Korn rlz korn u da müzik kategorisine alıyoruz artık demek :) +1 ;):)[signature][hline]administrator error
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hiç dinleme yada yanni veya kitaro tavsie edebilirm.. sözsüz olması önemli..[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
leo_brouwer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ders çalısıyorsn arkadasım sen parti vermıyon. ders çalısırken dinlenmez müzik. müzik adam gibi oturulur dinlenir böyle soruları.gereksiz bir soru
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 paticik fm haricinde bişi..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
capul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Evet kesinlikle enstrumtal olmalı ki dikkat dağıtmasın.. Benim diğer tavsiyelerden farklı olarak söleyebileceğim ise oyun müzikleridir...Benim var öle oyunlardan çırpıp derlediğim bi arşiv...hem dikkat dağıtmaz hem rahatlatır beynini...
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: BlaCk_DmC, 17 Ağustos 2004 20:41 tarihinde demiş ki: Alakası yok. Gürültülü müzik metal vs türevi derse adapte olmanı zorlaştırır okuduklarını zor anlarsın. Özellikle klasil muzıgın kitap okurken yada ders çalısırken dinlendırdıgı bıldıgım kadarıyla kanıtlanmıs ben dinliyorum diyorum, ben. size ders çalışırken metal müzik dinleyin demiyorum ki. benim dinlememe bile muhalefet oluyorsunuz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: leo_brouwer, 18 Ağustos 2004 00:27 tarihinde demiş ki: ders çalısıyorsn arkadasım sen parti vermıyon. ders çalısırken dinlenmez müzik. müzik adam gibi oturulur dinlenir böyle soruları.gereksiz bir soru ne yapıp ne yapmadığımıza sen mi kara vereceksin?sen ders çalışırken müzik dinlemeyis evmeyebilrsin yada dikkatini dağıtabilir.ancak herkesi kendi yerine koyma insanların özellik ve alışkanlıklarına saygı duy lütfen...[signature][hline]administrator error
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Proxa, 17 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: said: DeamoN, 17 Ağustos 2004 20:35 tarihinde demiş ki: saçlamışınız karizmatik metalci genç hawası yapcam diye ders çalışırken dinlendirecke bişi dinlemen lazım blues bile yorar kafayı jazz dinleyebilirsin ya da kalsik müzik bu kadar kim kime ne havası yapacak burda şöyle gösteriim: said: leo_brouwer, 18 Ağustos 2004 00:27 tarihinde demiş ki: ders çalısıyorsn arkadasım sen parti vermıyon. ders çalısırken dinlenmez müzik. müzik adam gibi oturulur dinlenir böyle soruları.gereksiz bir soru : müzik zevki aşmış ve müziğe saygılı bilmiş olgun genç tribi : aramızda pek gay oldugunu sanmıorum ki bu aradastan etkilenip dehsete düşsün. amaçsı ve gereksiz şekilde kimsenin iplemicek olmasına aldırmadan yapılan bir hareket[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 tekrar edelim ozaman kesinlikle söz olmamalı çünkü söz olursa şarkıyı tekrar etme mırıldanma ihtiyacı ister insan bu durum zor tabi.. bence kesinlikle hafif olmalı böylece hem dikkat daıtmaz hemde konsantrosyonu bozar(en azından bende durum böle!) ayrıca taa en başlarda Ardeth in dediine de dkatılıorm sürekli aynı müzik dinliosanız mesela soralarında onsuz yapamazsınız(bunun psikolojide bi adı vardı ama şimdi aklıma gelmio...) nese ii çalışmalar![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Blind Guardian ve Kamelot iyi olur[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Öne çıkan mesajlar