Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Beyler ben daha bebeyim :D :-) Bu sene lgs ye girdim K.a.l ı kazandım ama babam beğenmiyo.Özel üsküdar fen'e vercem fen daha başarılı dedi.Burda bu okuldan olan yada bi bilgisi olan var mı?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Fen daha başarılıdır ama.. Eşşeğe altın semer vursalar da bişi olmaz. Sen çalışmadıkça olmaz bu işler..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 kal tavsiye edioruz.büyüyünce birer fizban olabilirsiniz. :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Boy olarak mı? :-P bakalım ya burs ta verdiler ama şimdi hazır bi kaliteli anadolu lisesini kazanmışken neden gidip 1 senelik 6-8 milyar civarı bayılalım.Normalde 15 miydi neydi sanırım.Yani hadi dandik bi lise olsa tamam seve seve giderim ama koskoca Kadıköy Anadolu Lisesini kazanmışız yani saçma geliyo.Başkalarına diyom babam beğenmiyo diye ohaaaaaaaaaaaa oluyo tepkileri.Neyse bu öğle rehber hocam aradı yaptırdınızmı kal'a önkayıt diye ben de yok babam üsküdar istiyo dedim fen olduğu için,hoca dediki sen nereyi istiyosun ben de kal dedim ondan sonra dediki okulda da pay var ama asıl çocuğun kendisindedir başarı eğer çalışırsa heryeri kazanır.(bkz: Angelus'ın ablası Ertuğrul Gazi diye bi lise var düz mü süper mi ne ordan çapa tıp'ı kazandı)Tamam Emrah dedi ben konuşcam babanla sonra kandilimizi kutladı vs vs.Fizban abi sen kaçıncıydın okulda 1.?Ben öyle hatırlıyom 5.00 lık birileri varmış sen demi öyleydin?[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 KAL'a gir hayatını yaşa[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bir kere çıkar o güneş gözlüklerini :p efendim sonra otur fen lisesine gir biraz kasar ama össye çok yardımcı olur[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bir bilfen mezunu olarak ve ark larımın cogu uskudar fende okudugu için bu okulun adını duydugumda aklıma gelen şey *!kaaaaaaaaaaaaaaççççççççç!!!!!!!!!!!!!*[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Muhauha cenabet ya :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Öne çıkan mesajlar