Nuzu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 said: Dünyanın önde gelen finansal yayın kuruluşlarından Bloomberg'de yayımlanan bir analizde, referandum sonrası güç tazeleyen AK Parti hükümetinin, göreve geldiğinden bu yana iş dünyasında kendisine yakın yeni bir elit sınıf oluşturduğu belirtildi. Mavi camlarıyla dikkat çeken ve Moskova’dan sonra Avrupa'nın en yükseği olan bu binayı 250 milyon dolara mal eden Kiler Holding, bundan sadece on yıl önce işine bakkal dükkânı olarak başladı. DAHA DİNDAR OLMAK GEREKİYOR Londra merkezli yatırım şirketi Autonomy Capital Research analistlerinden Hakan Kalkan, dindar olmanın Erdoğan hükümetiyle iş yapma konusunda yardımcı bir unsur olduğunu belirtiyor. Kalkan, “Örneğin hükümetten bazı ihaleler almak istiyorsunuz diyelim; o zaman daha dindar biçimde davranmanız gerekiyor” dedi Haberin Tamami Feto cu mu olsak ne ? Gercekten yazik oldu.
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 allahın izniyle iş dünyasına adımımı atıyorum ben de
Uzun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 " ABI " lere soralim bakalim, Katilmak icin ne sart ariyorlarmis. Eee tabiki bu isler allahin izniyle olur.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 işte sağdan soldan yazı alıntılayıp kendini haklı çıkaran arkadaşlar bu yazıya da bir baksın zahmet. bu yazıya bakarsak baya cemaatçi olmak lazım. evet?
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bir tanıdığım vardı adam bildiğin hanzo akp ye çok yakın herifler ama.herifler akp hükümetinden önce sıradan emlakçılık felan yaparlardı.akp den sonra baya baya büyüdüler.hiç olmadık yerlere evler felan dikiyorlar son model arabalarda felan geziyorlar.yani 8 yılda olcak iş değil böyle sıradan evler diker zengin olur felan ama adamlar bildiğin holding oldu. zamanında bileydik bizde akp li olurduk :P yavaştan başlamak gerek :)
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 adamlar bariz adalet partisi ve özal mentalitesiyle gidiyor birebir aynı ya bakalım bu nasıl patlayacak. zaten DEMOKRASİNİN YILDIZLARI hepsi roflcopter
Öne çıkan mesajlar