4Ever Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 zeki müren + alkol mükemmel bir gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 BEN BEN MESELA UÇARIM MESELA YERLERE GÖKLERE SIĞAMIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 son yazıldığım kız da ayarı verdi, beni kimse sevmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 nasıl bi yazılış oldu bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 inceden inceden böyle, meriç gibin. o da gizliden gizliye olmaz mesajını verdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 bu sefer nasıl oldu peki,diyalog nasıl gelişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 ulan bi ucuk butun seksiligi alıp goturur mu arkadas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaWitchyCode Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Tamamen nefsi müdafaa olmak üzere bir böcek ezdim. Söylemesi ayıp ya da değil, zevk aldım bu kez. Birkaç kelimeye takıyorum kafayı bazen. Onları kullanıcam diye konuyu ilgili yere çektiğimi falan hatırlarım. Öyle bir kelime fetişi bendeki. Hani çook uzaklarda uçan kuşu otobüs camındaki sinek sanır da icabına bakıp, uzaklaştırmak için bir hamle yaparsın ya. İşte ben o heyecanımı kaybettim. Kafamı cama dayayıp öylece gidiyorum bu aralar. Az dolu değilmişim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Kafa atasım var rastgele birisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dişim ağrıyor. yarın 3 te randevum var dişçiyle :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 müdür bozuntusu deniz, grubu hangi salona alacagınızı bilmiyor musunuz diye sorunca kafasına butun kartları atasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bariz kıskanmışsın adamı/kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kıskanmam için benden üstün özelliklere sahip olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ovv çıra gibi yanıyor kıskançlık ateşiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Var işte müdür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 herkes mezun oldu oyle askere gitti geldi hala ogrenci kaldim nan! :'(((((( fmfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bir türk erkeğini kıskanmak . aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 OVV BULUNMAZ HİNT KUMAŞI TÜRK KIZI PROFİLİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Dartanian said: Var işte müdür :P ben de müdürüm saf! alanlarımız farklı canım.ben iç pazarlama müdürüyüm o salon müdürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 İç pazarlama müdürlüğü kıytırık bi statü demek ki, bu kadar hırslandığına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 amaannn . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 emeaaaeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 hmm.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 attention whore caplemeye calisirken 0.1 bile artmiyor lan skilli iste oyle bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Yemek yemek için çarşıya çıkmak ve çıkan bi kavgada biber gazına maruz kalmak. Allah bin türlü belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar