di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Diye mail gondermis dolayli yoldan isini yaptigim bir musteri. Cok ayar oluyorum su "acil" turevi seyler yazip sonuna milyon tane unlem koyulan mesajlara. Hani cidden o an ortaya cikan bir hadise olsa neyse ama iki hafta once farkedip duzeltmedikleri sey icin ustleri "hani noldu bu?" diye sordugundan bu kadar "ACİL!!!" bu durum. Hatta simdi bunu yazarken ustune bir de telefon geldi mail attik aldin mi diye. E yuh. Simdi bunlarin haftalardir salladigi isi yapicam, yarim saat sonra oldu diye mail aticam, onlar da hesap soran yetkiliye "ohooo coktan yaptik biz bunu" diye geri mail atacaklar. Sevmiyorum bu kafadaki insanlari. Ozellikle de kendi capinda cakal olanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Fazla yüz vermişsin. ''Kesin yapar lan'' düşüncesi bir yerleştimi, kurtul kurtulabirsen, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sozlesme var ortada. Seve seve yapiyorum =) Sikayet ettigim isi yapmak degil zaten. Bu sekilde, bu kafadaki insanlarla calismak zorunda kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Abi tatlı dille, ne bileyim. Daha erken haber verirseniz bundan sonra falan desen. Yoksa ondan falan da mı anlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Tatlı dilden anlamıyordur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bir de mail kısmında arama olayı olmasına rağmen bi hafta önce attığım mailin aynısını tekrar attıran insanlar var 'acil!!!!' konusu altında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 spamda uçur gitsin almadım öyle bir mail nedir mesele de gitsin. yusuf yusuf etmedikçe daha çok sallayıp acil diye mail atarlar. sonra deki bu iş 3 günden önce olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar