goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 o değşlde quiknetin kirli çamaşırlarını ifşa edecektin hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abi bu kadar yanıyorsanız cumartesi falan bir caddeye çıkın istanbul için konuşuyorum, yeterince hoş ve güzel seksi kız çıkıyor yani belarus'a illa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yalancı ben o fotoğraflarda kot pantalonlu kız da gördüm hani hepsi etek giyiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Baris, agalatör numarani birak, biara konusalim. Seni ariyorum ve baharda belarusa geliyorum yanina arkadasimla. Yurdun ayligi 5$ sa 2 oda ayarla :D Bak cok sevindim simdi hahah o degilde bukadar ucuzsa cidden gidilir, bi sirt cantasi, 2 hafta falan mis valla B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aylık yurt ücreti 5$ ne demek lan? o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 wtf! dimi? eet.. thailand falan kadar ucuz galiba ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 thailanda muaythai'ye giden elemanlar vardı, onlar antrenman+yemek+konaklama için günlük 20$ veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. normal konaklama nedir bilemiyorum ama bu acaip bişi olmuş! evi kapa yurtta kal, daha kârlı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 hahahah eet harbiden ha forumda vardi biri taylandda yasayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Ardeth said: yalancı ben o fotoğraflarda kot pantalonlu kız da gördüm hani hepsi etek giyiyordukot giyen 2 tane kiz var onlar da bizim grubun kizlari, turk onlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Korax said: Baris, agalatör numarani birak, biara konusalim. Seni ariyorum ve baharda belarusa geliyorum yanina arkadasimla. Yurdun ayligi 5$ sa 2 oda ayarla :D Bak cok sevindim simdi hahah o degilde bukadar ucuzsa cidden gidilir, bi sirt cantasi, 2 hafta falan mis valla B)ok kank atarim numarani gorusuz eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bak ciddiyim, biara msnden konusalim :) vize almak zormu?avrupa oturumum var belki bi ise yarar ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 abi doğalgaz parası, elektrik falan ödeyeceğime ben de gelirim lan! o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ozaman belarus paticik bulusmasi yapalim? yurdu kapatiriz 2 hafta eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ya cennet türkiyemde niye yok böyle seni kızların kaldırdığı barlar sinirden elim ayagım titredi bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Dragonmax said: Ardeth said: yalancı ben o fotoğraflarda kot pantalonlu kız da gördüm hani hepsi etek giyiyordukot giyen 2 tane kiz var onlar da bizim grubun kizlari, turk onlar yani ben o fotoğraflarda toplam 4 tane kot giyen bir tane de ne giydiği belirsiz olan kız saydım kimi kandırıyorsun hesap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 şu foruma 5-10 arası belaruslu kız kazandırmazsa şutlayalım. Evet yapalım bunu. Acımayalım. İngilizce yazarlar hem 0ne pratik yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 beyler adam hakli hahah Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar