Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Belarus'a gidiyorum :) Hoşçakalın canlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bu kadar yanıyorsanız cumartesi falan bir caddeye çıkın istanbul için konuşuyorum, yeterince hoş ve güzel seksi kız çıkıyor yani belarus'a illa gerek yok.
Mesaj tarihi:
Baris, agalatör numarani birak, biara konusalim. Seni ariyorum ve baharda belarusa geliyorum yanina arkadasimla. Yurdun ayligi 5$ sa 2 oda ayarla :D Bak cok sevindim simdi hahah o degilde bukadar ucuzsa cidden gidilir, bi sirt cantasi, 2 hafta falan mis valla B)
Mesaj tarihi:
thailanda muaythai'ye giden elemanlar vardı, onlar antrenman+yemek+konaklama için günlük 20$ veriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. normal konaklama nedir bilemiyorum ama bu acaip bişi olmuş!

evi kapa yurtta kal, daha kârlı bak
Mesaj tarihi:
Korax said:

Baris, agalatör numarani birak, biara konusalim. Seni ariyorum ve baharda belarusa geliyorum yanina arkadasimla. Yurdun ayligi 5$ sa 2 oda ayarla :D Bak cok sevindim simdi hahah o degilde bukadar ucuzsa cidden gidilir, bi sirt cantasi, 2 hafta falan mis valla B)
ok kank atarim numarani gorusuz eheh
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

Ardeth said:

yalancı ben o fotoğraflarda kot pantalonlu kız da gördüm hani hepsi etek giyiyordu
kot giyen 2 tane kiz var onlar da bizim grubun kizlari, turk onlar yani

ben o fotoğraflarda toplam 4 tane kot giyen bir tane de ne giydiği belirsiz olan kız saydım kimi kandırıyorsun hesap ver
  • Yeni Oluştur...