Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ot gibi starcraft tartışılsın

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Bu tartışılmayacak da ne tartışılacak yani. Çok ciddi bir olay. Ot gibi starcraft tartışılsın madem bütün gün

ahahah cok göze batmisiz anlasilan.
Mesaj tarihi:
aslinda herkes hakli. simdi modlar izin verse güzel. Ama izi verilince 5. sayfadan sonra tartisma bitiyor küfür hakaret basliyor.modlarda hakli userlarda.
Mesaj tarihi:
Biz izin verilen bir şey tartışıyoruz nilep uzak dur bizden pis outlaw :p

O değil de SC oynadıktan sonra başka oyun oynayamaz oldum hiç de ot gibi falan olmuyor çok kompleks bişi.

Off ne kadar alınmışım triplerime bak.
Mesaj tarihi:
bende saldırmak istiyorum nileppezdel'e hatta aramaya inandım.

nileppezdel said:

FM arkadaşı arıyorum. Düzenli FM oynayan, MSN'de FM maceralarımı canlı olarak paylaşabileceğim arkadaş arıyorum. PM atın lütfen, FM paylaşınca güzel :D

hadi iyi geceler ben yattım
Mesaj tarihi:
Açıkçası sc tartışmak bana bugün iyi geliyor, bu kadar kızıp üzüleceğimi ben bile tahmin edememiştim. Abi evet diyeni hadi bir yere kadar anlarım da, %6 katılım nedir ya bi açıklayabilir misin Hakkari,%35 nedir Van ve diğer bir çok il? Sana bu ülkenin verdiği en büyük ve önemli haktan yararlanmayacaksan, nasıl yönetildiğini bu kadar umursamıyorsan sen nasıl Türksün? Neyse insan kızıyor tabi.. Nerde kalmıştık, maruader op omgpwnbbq
Mesaj tarihi:
Yav o değilde amerika maçındaki seyirciler neydi lan öle. Öpim ben öle seyirciyi. 35. dakkaya kadar uyudular resmen. Neyse sonuç olarak lurkerları geri istiyoruz.
Mesaj tarihi:
Stadı çekirdekçi terranlar doldurmuştu maalesef yapacak bir şey yok. 4-5 colossus çıkıp taramadı ki içim rahat etsin. Ama o zaman da viking geliyor çok op terran
  • Yeni Oluştur...