Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nileppezdel said: Bu tartışılmayacak da ne tartışılacak yani. Çok ciddi bir olay. Ot gibi starcraft tartışılsın madem bütün gün ahahah cok göze batmisiz anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 nilep askerlik uzayacak ülkeye aşiret gelicek diye dertlenirken sizin uzaylıları kapıştırmanız adamı üzdü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yok abi tartışın, biz de gamer'ız :D Ama şu anda ülkede oyunlardan çok daha önemli bir şey varken tartışmamıza izin verilmemesine verilmiş bir tepkiydi o. Haddimi aştım kusuruma bakmayın 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 terranlar çok güzel bence zergler çok çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aslinda herkes hakli. simdi modlar izin verse güzel. Ama izi verilince 5. sayfadan sonra tartisma bitiyor küfür hakaret basliyor.modlarda hakli userlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 terranlara o konuda bende çok kızgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moratio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 SCV op. SCV + Medivac herkesi dağıtıyo. SCV medivacı, medivac SCVyi healliyo hiçbir şey yapamıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Öyle tabi ama işte insanın içinde kalıyo, gerçi dışarı çıksa da bir şey fark etmeyecek.. Tartışın starcraft'i, iyidir. Cidden :) Çıksa da ben de FIFA, Fallout New Vegasfalan tartışsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Biz izin verilen bir şey tartışıyoruz nilep uzak dur bizden pis outlaw :p O değil de SC oynadıktan sonra başka oyun oynayamaz oldum hiç de ot gibi falan olmuyor çok kompleks bişi. Off ne kadar alınmışım triplerime bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yahu referandum varken ne tartışsan daha önemsiz bence bugün, ondandı o laf. Alınmayın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Terranlar hayır demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Zergler evet demiş galiba, sayı üstünlüğüne bakılınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 topic amacina ulasiyor referandum yerine ot gibi sc tartisiyoruz. mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 starcraft 1 yükledim ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bence nilep sc oynayamadığı için bizim tartışmalarımıza katılamadı ve ulaşamadığı ciğere... Yes. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bende saldırmak istiyorum nileppezdel'e hatta aramaya inandım. nileppezdel said: FM arkadaşı arıyorum. Düzenli FM oynayan, MSN'de FM maceralarımı canlı olarak paylaşabileceğim arkadaş arıyorum. PM atın lütfen, FM paylaşınca güzel :D hadi iyi geceler ben yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Buldum ama sfdf meeh hadi zerg rush başlatın üzerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Emin misin? http://lolympics.com/files/images/motivational-poster-zerg-rush.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tercih şansım var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Açıkçası sc tartışmak bana bugün iyi geliyor, bu kadar kızıp üzüleceğimi ben bile tahmin edememiştim. Abi evet diyeni hadi bir yere kadar anlarım da, %6 katılım nedir ya bi açıklayabilir misin Hakkari,%35 nedir Van ve diğer bir çok il? Sana bu ülkenin verdiği en büyük ve önemli haktan yararlanmayacaksan, nasıl yönetildiğini bu kadar umursamıyorsan sen nasıl Türksün? Neyse insan kızıyor tabi.. Nerde kalmıştık, maruader op omgpwnbbq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 bence arcturus mengsk çok oldu artık. ama terranlarda da var bi aptallık, evet çıktı çoğu gezegenden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 özellikle sistemin zerg infested kısımlarında katılımın düşük olması beni üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moratio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yav o değilde amerika maçındaki seyirciler neydi lan öle. Öpim ben öle seyirciyi. 35. dakkaya kadar uyudular resmen. Neyse sonuç olarak lurkerları geri istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Stadı çekirdekçi terranlar doldurmuştu maalesef yapacak bir şey yok. 4-5 colossus çıkıp taramadı ki içim rahat etsin. Ama o zaman da viking geliyor çok op terran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar