kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bu Win 7 yi bir Sleep Mode a alamadık ya. Uyucakmış gibi yapıyor ekranı karartıyor , login-password ekranına dönüyor. Eskiden böyle değildi , bi ayar da değiştirmedik ama. Neden olabilir bu ? Win 7 Professional kullanıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 su uyur düşman uyumaz. Orjinal değil galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tehlikeninfarkındadır dayı.. o diil de benim laptop da ekranı aşağı indirince uykuya almıyor sanırım. Ekranı açtığım anda pass ekranı karşılıyor senin gibi. Normalde uyanması için tuşa basmak gerekirken. Benimki orjinal bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Laptoplarda enerji ayarları dalgasından ayarlanıyor sanırım o iş . Ben normal Sleep butonuna basmama rağmen tık yok , eskiden oluyordu , bi anda değişti iş. Orjinal Windows Edit : Bu sorunu orjinal olmamaya nasıl bağladınız zaten anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 biri uyursa ölür esprisi yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 korsanmı kullanıyon:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ramin 3gbdan fazla mı? fazlaysa ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 wirleess mouse klavye vs bilgisayara bağlı cihazların güç seçeneklerinde bilgisayarı uyku modundan uyandırma gibi bi seçenek mevcut. sen sleep e aldıktan sonra bişeye dokunup basıyosan ondan işlem iptal oluyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Yok hiçbir şeye basmıyorum , zaten wireless çalışan hiçbir şey de bağlı değil. Bişey bi ayarı değiştirdi ama çözemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 valla tesadüfen lenovo laptopun güncellemelerine baktım şöyle bir şey buldum. belki işine yarar. ---------------------------------------------------------------------------- 981112 Computer cannot enter sleep or hibernation when you do not share media files. Go to the following Microsoft site to get the detailed information. http://support.microsoft.com/kb/981112 This program is language independent and can be used with any language system. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 kontrol panelden zaten ayarlara baktığını varsayarak soyluyorum. belki arka planda surekli calısıp, uyumayı engelleyen bir program(belki virus vs) vardır. bi kontrol et onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Valla biri ram demiş de bende 4 gb ram var gayet mışıl mışıl uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar