Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mrmedia sana sordugum turkiyede nerelerde var ? benim bildigim bi bizin okulun kutupanesinde var. bildigin yerler varsa yazarmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 wireless artik cogu laptop sisteminde "integrated" olarak geliyo yani onu centrinonun digerlerine avantaji olarak gormeyin bence..[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 hp al bence... türk firması istiyorsan casper'larda iyi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Ravenloft, 14 Ağustos 2004 18:17 tarihinde demiş ki: birde arkadaslar sony hakkinda bilgisi olan arkadas veya sony notebook kullanan biri varsa , beni bilgilendirirse sevinirim. Sony illaki kotu birsey yapmaz ama notebook'da pek tercih edildigine rastlamadim. Sen hp yada toshiba tercih et yine.. Ha birde param var diyorsan ALIENWARE oneririm. Oradan istedigin configurasyonu yapabilirsin notebookunda.. Paran varsa ve kullaniciya hitap eden bilgisayar ve dis dizayni guzel bilgisayar istiyorsan alienware tam sana gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 wireless ile aynı zamanda kablo kullanmadan adsl/dsl bağlantısı yapmak mümkün. bunun için normal dsl modemi + bir dsl wireless router'ına ihtiyacınız var (30-40 euro almanyada fiyatları genelde) ya da direk modem + router tek cihaz olarak da bulunabiliyor. bu wireless router interneti dalgalarla yayan bir cihaz, aynı zamanda birden çok bilgisayar bağlayabiliyorsunuz. yani evde 3 laptop varsa üçüne birden interneti yayabilirsiniz. sonuç olarak, mesafesi ne kadar bilmiyorum ama ev içinde dolaşırken, istediğiniz mekanda, hatta bahçede nete girebilmek güzel bir şey olsa gerek. bunun dışında bazı havaalanları, üniversiteler gibi yerlerde bu router'lardan bulunduğuna dair bir şeyler okumuştum ama çok kısıtlıdır varsa bile.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Ağustos 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Arkadaslar Hp compaq nx7010 icinde 512 bellek in 333 mu yoksa 400 mhz oldugunu bilen varmi ? sitesinde baktim belirtmemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 wireless sistem bazı üni'lerde ve Atatürk Havalimanı'nda kurulu bildiim kadarıyla..yannız centrino alıcaıma(sadece daha fazla pil süresi)notebook'a bi pil daha alırım yinede karda olurum çünkü bayaa farkedio ücret olarak..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 da bateriler dehşet pahalı bildiğim kadarıyla. hatta bir arkadaşım nerdeyse notebook'un kendisi kadar demişti ne kadar doğru bilmiyorum, şahsi olarak sormadım hiç. ayrıca bateriyi 0'dan şarj etmek 10 saate yakın alıyo benim alette. 2 bateriyle uğraşmak işkence gibi gelebilir biraz kar edicem derken (tabi kar edebilirsen).[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 laptop un kendisi kadar?!?olmaz heralde öle saçma bişi eer öleyse 2tane alırım laptop birinin şarjı bitince dierini açar kullanırım:) valla aynı özelliklerre sahip 2tane arasında centrino olan 400$ pahalıydı!400$dan pahalıysa pil centrino alın hakkaten! bende o kadar sürmüo şarj...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bende sarj suresinin pil 2 saat gidiyosa bunun iki kati diye duymustum. yani pil kac saat gidiyorsa sarj edilmeside onun iki kati diye duymustum ama yanlis olmaisin tam olarak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 öyledir herhalde, benim alet çok kolpa bişey o yüzden 10 saati bulabiliyor. bateri fiyatlarını bilen bi yazabilir mi?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Alianware ve hp ye kainm cok isindi. alianware birtane modeli sekli cok iyi ama ozellikleri az ve fiyati hp den daga uygun ama ozellikleri daga az. tavsiyeler icin sagalun birde bilgisi olan bi arakadas varsa hp compaq nx7010 nun 512 bellek in mhz kac sa onu soyliyebilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 alienwarenin herseyini degistirebilirsin raminden tut islemcisine kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 esktra piller o kadar pahalı değildi diye hatırlıyorum. 200-250 $ arasında birşey harici olanları. şarj süresi de o kadar uzun değil. benimki 1.5 saat gibi bir sürede doluyor (hp nx9010) zaten 2n sürede şarj oluyor n sürede pili bitiyorsa bilgisayarı şarjda kullanırken de pili biter, anlamsız bir döngü olur - ki benim bilgisayar %60 pilden aktif kullanırken 2 saat gibi bir sürede doluyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hp nin 1400$ civarında güzel laptopları var onları tercih et...dur bak kod no sunu yaziyim. DU432E-A[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Asus.. P4 2.67 512 ram dvd 15 inc 64 mb ekran kartı Kdv dahil 1414$ 5 aydır kullanıyorum, en ufak bir şikayetim yok. Şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Arkadaslar karar verdim sagolun yardimlariniz icin. Hpnx7010 serisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 said: Mum_Chamber, 14 Ağustos 2004 12:49 tarihinde demiş ki: her hafta yeni bir dizüstü bilgisayar teknolojisi çıkmıyor. her hafta bir bilgisayar teknolojisi cikmiyor ama her hafta fiyatlar ve stoklar degisiyor. 1 ay once heyecanla tavsiye edilen bir malin ne fiyati ne bulunabilitesi ayni kaliyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 gerçi biz o konuyu geçmiştik de tekrar sorayım forumda arama yaptığınızda dizüstü bilgisayarlarla ilgili bir ay önceki başlık ihtiyacınızı karşılamıyor mu? yok arama yaptınız da çok yeni bir teknoloji çıktı da bu konuyu açma gereği mi duydunuz? fakat tekrar belirteyim, yeni thread açmayın demem ukelalığımdan değil, eski konuları okursanız daha iyi olur, daha önceki tartışmaları görmüş olursunuz dememdendir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 thread in tamamini okumadim sadece konuyu acanin isteklerine gore bisiler solicem mobilite, pil omru vs turu seyler istiosan asus un 1.2 kg lik bi notebook u var ekran boyutu 14'' fakat gercekten cok hafif ve oyun oynamicak bi insanin butun ihtiyaclarini karsilayabilicek nitelikte. bu arada o notebooklardan sadece asusta yok tabi ama benim incelediklerim arasinda (ibm, hp, toshiba dahil) fiyati en uygun olani asustu. dell inkine bakmadim acikcasi hic gormedim de incelenirse belki daha uygun olduu dusunulebilir[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 alip kullanirsan nx7010 hakkındaki görüşlerini yazarsan sevinirim.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 burdaki yazdilardan ve hp kullanan bir arkadasimin tavsiyesini dinliyerek hp alamya karar verdim.. Kullanan arkadasim cok memnun bende yakin zaman da almayi dusunuyorum. o zaman seni bilgilendiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar