Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Arkadaslar kendime bir notebook almak istiyorum ama hangi markanin daga iyi oldugunu bilmiyorum. iyi demek le fiyatina gore en iyisi hangisi. birde hangisi daga iyi sorunsuz calisir. yani cok iyi ozellikli olup vede cok ucuz olup ikide bir sorun cikartan bir makinede istemem.... simdiden tavsiyeleriniz icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 walla benim babamda fıjitsu simens war 4 senedir kullanıo ama bekolarda iiymiş (fiyatlarını bilmiom)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bi kac soru sormak lazim oyunmu oynican, word excelmi, internette surfmu pil omrumu onemlimi ekran boyutu buyukmu olsun laptop kucukmu olsun kablosuz internet ile kullanacakmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 pil omru uzun olsun cunku baya sehirler arasi seyehat ediyorum yolda dvd filan izlemek iyi oluyor ondan pil omru baya uzun olursa iyi olur, oyun oynamam, ekran buyuk olsun.. Aslinda para o kadar sorun deil cunku bayadir notebook almak icin para biriktiriyorum. islemciside baya iyi olsun... okulda kablosuz interneti kullancam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 tavsiyem, eski başlıkları okuman[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 pentium4 3 ghz /512 ddr / dvd-rw/32 mb geforce fx 5200/17" wide screen/80gb/xphome 3.827,51 $+KDV(fiyatı bayabi tuzlu:D)[signature][hline] [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 13 Ağustos 2004 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 annem yeni aldı gold bilgisayardan Dell PIV 3.06 40gb 512ram DVD/CD writer combo 15" ekran 64Mb GeForce 5200 Xp Home kurulu 2000$civarı yannız biraz ağırca..şuan kampanya var goldda istersen bi bak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 laptopta hakkaten toshiba çok ii ama şuan aldıımız bilgisaydan çok daha az niteliklere sahip bilgisayarı nerdeyse aynı parada olması komik geldi bana açıkçası[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: BOccOB, 13 Ağustos 2004 19:03 tarihinde demiş ki: ama en iyisi kuşkusuz toshiba... 3 ünden biri olsun markası.... toshiba'lar ekran konusunda sorunlu. daha önce de dediğim gibi bu şekilde devam ettikçe gerçek bilgiden uzaklaşıyoruz. daha önce 234535 thread açıldı, hatta düzenli olarak her hafta bir yenisi açılıyor. onları incelerseniz daha detaylı bilgi bulabilirsiniz.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 arkadaslar "eski konulara bakin" falan diyorsunuz da her gun gelisen bilgisayar teknolojilerinde eski konulara bakmak sizce ne kadar mantikli. Bu alanda her hafta yeni konu acilmasi bence cok normal! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 13 Ağustos 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 her hafta yeni bir dizüstü bilgisayar teknolojisi çıkmıyor. çıksa bile patiler bu bilgisayarları deneyip size tavsiye verecek seviyeye gelmiyorlar. iki ayda bir, hadi bilemedin her ay yeni konu açılması anlaşılabilir de her hafta yeni başlık açılması kimseye birşey katmadığı gibi aynı zamanda zarar veriyor.. çünkü onlarda dizüstü bilgisayar başlığında oluşmuş bir bilgi birikimi var ve yeni başlıklara bu bilgilerin hepsi yansıyamıyor ve bazı yanlış bilgiler kalıyor. daha sonra da bu eksik bilgiler arama yapanlrın karşısına doğru bilgiymişçesine çıkıyor ve daha sonra yine yeni başlıklar açılıyor yok isterseniz yeni başlık açın, beni pek ilgilendirmiyor. sadece bilginin ideal şekilde yayılması için dikkatli olmanızı istiyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 zaten bilgisayarin yada parcasinin piyasa acisindan eskime suresi ortalama 1 ay. 1 hafta normal bence.. sonucta 1 marka yok piyasada. envai cesit marka var ve bu markalarin da envai cesit modelleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ee ravenloft verdinmi karar?![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bence seçimin centrino işlemci olsun çünkü sen mobilite istiyosun sanirim, yani 2 saat de bitsin fişe tak çıkar derdi olmasin diyosun HP nx7010 modelleri bence çok güzel ekran büyük hem dvd için vs http://www.hp.com.tr/products/mobile/notebooks/nx7010_home.htm bence şu sıralar alıcam bunda karar kıldım[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 evt centrinolar güzel hoş ama arada 300-400$ fark koyuo be...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 işte o yüzden neye göre kullanıcağın önemli[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 işte o yüzden para lzm:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Arkadaslar dun elime pcworld dun bu ayki sayisi gecti, orda baya bi anlatmis notebook lari... intel centrinolar uzerinde karar kildim. benim icin en onemli olay sarzinin cok uzun gitmesi, ekranin buyuk olmasi, goruntu kartida iyi olsa iyi olur, sabit disk te baya buyuk olsa iyi olur. iste bende internette baya bi arastirdim toshiba ve hp ye kanim daga cok isindi gibi.. birde arkadaslar sony hakkinda bilgisi olan arkadas veya sony notebook kullanan biri varsa , beni bilgilendirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 hp kullanıyorum bayağı memnunum. centrinolar anlatıldığı gibi değil, biraz şişirme de var onun içinde. bu konuyu da dikkate al bence.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 centrinolardan tam anliyan bir arkadas varsa bir anlatabilirmi. bayadir bilgisayar piyasiyla ilgilenmiyordum tam olarak tum ozelliklerini bilmiyorum. anliyan biri varsa genel olarak ne ozellikler icerdigini anlatabilirlermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 pek birşey içermiyorlar. ince noktası da bu. sadece daha az güç tüketiyorlar ve düşük performansla çalışıyorlar. word'ü açıp saatlerce aynı döküman üzerinde çalışanlar için ideal. kişisel kanım, başarısız bir pazarlama stratejisi ve yüklü reklam masraflarının bir ürünü oldukları yönünde. genelde bu konuyla ilgili yazıları (çoğu yanlı) okurken çok gülüyorum. "centrino süferdir, az pil tüketir, süferdir, çok güzeldir, hee bir de az pil tüketir, ama cidden süferdir, nerdeyse hiç pil tüketmez" tarzında yazılar görmek mümkün. hatta bir ara chip 1.5 sayfa ayırmak gibi bir hata yaptı, tam bu şekildeydi. "çünkü düşük clock-rate'de çalışır ama daha verimlidir" gibi birşey söylemek mümkün değil. tek denebilecek:, yavaştır, az pil tüketir. Ek: bir de hafiftir. onu unuttum. [signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 14 Ağustos 2004 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 1. hiç toshiba kullanmadım, dizüstü almadan önce 6 kişiye sordum 6sı da ekrandan şikayetçiydi. yok parlıyor, yok görüş açısı dar gibi şikayetleri vardı.. işte bu tür yanlış anlamalar olmasın diye diğer konulara bakın diye bas bas bağırıyorum. önceki topiclerde bu konu da onlarca kez tartışıldı, ve ben toshiba tavsiye etmiyorum 2. centrinolar kötüdür demedim. sadece abartıldığı gibi iyi değildir dedim. 6 saat kadar gözüken pil ömrü cpu zorlandığında 1.5 - 2 saate kadar düşebiliyor. ve "süfer"lik konusunda centrino "süfer" değildir, sadece senin bahsettiğin kitleye hitap eder. ben de söylemiştim, word'u açıp aynı dökümanla çalışacaksanız ya da webde sörf yapacaksanız buyrun centrino alın. ama bende 1gb ramli hp 2.4 var. bana centrino asla gitmez çünkü benim işim visual studio.net ile... bir yere varamayacak boş bir tartışmanın içine sürüklenirkene[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: Mum_Chamber, 14 Ağustos 2004 20:25 tarihinde demiş ki: centrinolar kötüdür demedim. sadece abartıldığı gibi iyi değildir dedim. 6 saat kadar gözüken pil ömrü cpu zorlandığında 1.5 - 2 saate kadar düşebiliyor. bir yere varamayacak boş bir tartışmanın içine sürüklenirkene bu konuda haklısın. ama şunu da hesaba katmak gerekir ki, normalde 2.5 - 3 saat gider diye satılan notebook'lar da cpu zorlamasında 1 - 1.5 saate kadar düşebiliyor. sonuçta nerdeyse her şekilde 1 saat karınız var. ha ayrıca, packard bell marka çok memnun olmadığım bir notebook kullanıyorum. amd 2.4 işlemcisi var, ve her notebook böylemi bilmiyorum ama bateriyle kullandığım sürede epey bir yavaşlama oluyor adaptörlüye göre.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 centro islemcilerin icin de IEEE 802.11g kablosuz balanti sistemi var. bu olay turkiyede derstekleniyormu destekleniyorsa nerelerde destekleniyor? [Bu mesaj Ravenloft tarafından 14 Ağustos 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yukarda wireless dediği şey o , mesela wireless internet zone lar var oraya gidip direk kablosuz interneti laptop buluyo ve bağlaniyo internete, iğ çok kötü bi anlatim(:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar