_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Akşamdan beri uğraşıyorum delirmeme az kaldı Dnsi google dnse ayarlıyorum, 5 dakika sonra open dnse geri dönüyor. Ne yaptıysam düzeltemedim. Virüs taraması yaptım, 2 tane bişey buldu sildim, dedim bunlardır ama nafile Google a ne yazdıysam "Why you should use open dns?" "Open dns is great!" "I want to marry my opendns, how?" gibi yalaka sayfalar çıkıp duruyor, iyice delirdim Bu sorunu yaşayan/yaşamış olan biri var mı? Böyle aptal bişey için format atmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 oha nası şeymiş. kaypak opendns reklama ihtiyacı var sanki. bulursam yazarım yine buraya kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 zamanında yasaklanmış sitelere girmek için internette dolaşan programlardan filan mı yükledin de unuttun acaba? onlar belki her seferinde otomatik çeviriyordur. bir bak yüklü ufak tefek programlar var mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Yok zaten öyle programları asla kullanmam, 2 dns çeviricem diye 1000 türlü şeyi alt üst ederler. Şuan a kadar sadece google dns kullandım ve host dosyamı kendim değiştirdim. Hatta ipleride burdaki topicden almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tamamdır hallettim, virüs tarzı birşey Winoffice11.exe ve Sounddriverreg.exe diye iki zımbırtı değiştiriyormuş. Registrydende sildim hallettim gibi. Neyse bakasının başına gelirse yardımcı olur bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar