Norak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 az önce oldu, bugün ve yarın kapalıymış site. sadece ana siteler kapalı. battle.net ve wow beta community site falan aynen devam, etkilenmiyor patch olayları falan. server maintenance diyor, amma velakin o alttaki 0101 li logo nedir o zaman? niye her zamanki logoyu koymamışlar? şifreli msg mı ki acaba? Starcraft 2? en son böle kapandığında blizzardın sitesi, warcraft 3 duyrulmuştu. hmm meraklandım şimdi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 18 Ağustos 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hasta bu adamlar ya... olayı paso erteliyorlar, açıklayacakları zaman da çetrefilli işlere bulaşıyorlar... ciddi ruh hastası bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Norak, 17 Ağustos 2004 23:59 tarihinde demiş ki: Starcraft 2? Hayıır bunu bana yapamazlar!!!Ağzından yel alsın nası söz o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bu saat'ten sonra starcraft 2 yemez! Kendileri bile söylüyordu biz starcraft'taki detay için kasarken anamız ağladı diye... Daha Starcraft Ghost'u bitirememişkien Wow'a başlayıp işin daha başında ne starcraft2'si?..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 aynen daha wow u çıkartmadan ve bu oyunun süresi tükenmeden starcraft 2 yi falan hayal etmeyin. ayrıca daha biz wow a kavuşamadık kardeş bırak şimdi starcraft ı neyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Starcraft Ghost aslında blizzard ı pek bağlamıyor başkaları ilgileniyor onlar halen harıl harıl WoW a kasıyor ve Blizzard Trailer ını yapmadığı oyunu çıkartmaz Trailer ı verir sonra bir gün ansızın çıkartır adetleri bu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sc 2 neki Sc iki le Wc4 u ustune Lost vikings2 yetmedi diablo3 bile duyururu o adamlar tabi duyurmakla olmuyo sonraki 30 yildada anca bitirirler o oyunları. Ama olsun benim omrum yetiyo muhtemelen[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Adamlar kadroyu bitirdi bir sürü kişi ayrıldı o yüzden fazla heyecan yapmayın[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 kim ayrıldı ne ayrıldı yok öyle bişiy benim bildiğim bi tek katricia yı postaladılar ahaha süperdi ya.neyse eğlendim bi an :) sc2 olmasa bile normal birşey değil, vardır kesin bi amaç.. var bi bit yeniği...ne acaba?[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Kat neden postalandı?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bilinmiyor da tahmin edilebiliniyor :). blizzard da özellikle oyun içi çalışanları acaip denetliyorlar, bu konuda çok duyarlılar.gm kadrosu hakkında oyuncularla etkileşim hat safhada.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 iyi de beyler, bu down olma olayını anons etmişlerdi ki. heyecan yapacak bişey yok =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ee peki neden down olmuş o zaman bakım falan mı ? onu da söyleseydin bari[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 hatırlamıyorum tam ama, genelde sitelerin down olma nedeni %99 bakımdır yani =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: screamer, 18 Ağustos 2004 01:09 tarihinde demiş ki: Blizzard Trailer ını yapmadığı oyunu çıkartmaz bu yanlış, mesela seneler önce tüm site down olduğunda 2 gün boyunca sadece bi meteor yağmuru resmi gösterdiler sitede, hatta resimdeki meteor ilerliyordu hergün biraz daha. o 2 resme hala sahip olmam lazım kaydetmiştim. sonra ne oldu, wc3 duyruldu, 2.5-3 sene sonrada çıktı :) yani şimdi yeni bi oyun duyrulsa bile 2007 den önce nasısa çıkamaz bol bol geliştirecek vakitleri olur adamların. daha önceden aynı anda 3 oyun yapıyorlardı sonuçta. wc3, ghost ve wow logoları vardı sitenin üstünde. şu an 2 tane var. ayrıca blizz. in 4 adet dev team ı vardır; biri mac. işlerine bakıyor bir tanesi wowla ilgili, diğeride ghost olması lazım, 4. dev team diğer gruplara yardım ediyorda olabilir, yada... tabi sıradan bi serverları temizliyoruz yıkayıp gelicez vakasıda olabilir, ama bizede eğlence çıktı işte :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Biraz komplo teorisi olcak ama Ghost açıklandığında hatırlıyorum buna benzer bişey vardı sitede. Alt+a 'ya basıp herşeyi seçince bazı 0 1 'ler ortaya çıkıyo bu arada bişey ifade ediyo mudur acaba? SC2 uzak gibi ama ya bence başka bi projedir.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 1 hafta onceden fln haber vermislerdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Starcraft 2 değilde diablo 3 te olabilir. www.diabloii.net sitesinde şöyle bir haber okudum geçen gün said: For some fun rumor news, FatBoyTim mails to tell us that the September 04 issue of PC Gamer UK, says the following, in their "Eyewitness Undercover" column on page 24: "And to complete the sequel spillage, another leaky mouth has revealed to The Spy that the next Diablo installment is underway at Blizzard." Believe it or not! Also, given that practically everyone involved in the design of D1, D2, and D2X have since left Blizzard North to form various other gaming companies, do we even want a D3? Oh who am I kidding... of course we want to believe the rumor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Norak haklısında ben çıkmaz dedim duyurulmaz değil W3 çıkmadan trailerı vardı zaten Starcraft 2 nin var mı ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 yoktu trailer çok iyi hatırlıyorum çünkü, hatta arkadaşlarla bu ne acaba nolcak ne çıkıcak falan diye tartışmıştık, sonra çıkınca lan wc3 duyruldu lölölö diye çığırmıştık, trailer olsa böle bişi yapmazdık mesela. ki ben son 4-5 yıldır her gün blizzardın sitesine giriyorum tüm downloadları falan yapıyorum ilgili ilgisiz :) benim hafızamı yenemezsin, 10 fil gücündedir kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 10 kokarca gücünde osururum bırak norak'ı blizzard bile kalmaz[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ben W3 oyunu çıkmadan Calltoarms videosunu izlediğimi biliyorum - hatta level vermişti hemide 1 yıl önceden -bak çıkmadan diyorum duyrulmadan değil[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Önemli olan duyurulması ama. Duyurulduktan sonra trailerları çıkarıyolar sırayla. Zaten duyurulduktan sonra 3-4 yıl rahat olmak lazım daha erken çıkmıyo çünkü :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 tartıştığınız şeye bak =) Sadece DNS update için kapattılar ve yeni DNS ler aktif olana kadar o sayfayı görmeye devam edeceksiniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. [Bu mesaj Guru tarafından 19 Ağustos 2004 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Öyle deme en son maintenence nedeniyle kapalıyız dediklerinden bikaç saat sonra bi resim çıkmaya başlamıştı sonunda ghost gözüküyodu. Starcraft - Ghost'u öyle açıkladılar :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar