Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard.com Down oldu?

Norak

Öne çıkan mesajlar

az önce oldu, bugün ve yarın kapalıymış site. sadece ana siteler kapalı.
battle.net ve wow beta community site falan aynen devam, etkilenmiyor patch olayları falan.

server maintenance diyor, amma velakin o alttaki 0101 li logo nedir o zaman? niye her zamanki logoyu koymamışlar?
şifreli msg mı ki acaba? Starcraft 2?

en son böle kapandığında blizzardın sitesi, warcraft 3 duyrulmuştu. hmm meraklandım şimdi.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 18 Ağustos 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kim ayrıldı ne ayrıldı yok öyle bişiy benim bildiğim

bi tek katricia yı postaladılar ahaha süperdi ya.neyse eğlendim bi an :)

sc2 olmasa bile normal birşey değil, vardır kesin bi amaç.. var bi bit yeniği...ne acaba?[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

bilinmiyor da tahmin edilebiliniyor :).

blizzard da özellikle oyun içi çalışanları acaip denetliyorlar, bu konuda çok duyarlılar.gm kadrosu hakkında oyuncularla etkileşim hat safhada.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 18 Ağustos 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
Blizzard Trailer ını yapmadığı oyunu çıkartmaz

bu yanlış, mesela seneler önce tüm site down olduğunda 2 gün boyunca sadece bi meteor yağmuru resmi gösterdiler sitede, hatta resimdeki meteor ilerliyordu hergün biraz daha. o 2 resme hala sahip olmam lazım kaydetmiştim.

sonra ne oldu, wc3 duyruldu, 2.5-3 sene sonrada çıktı :) yani şimdi yeni bi oyun duyrulsa bile 2007 den önce nasısa çıkamaz bol bol geliştirecek vakitleri olur adamların. daha önceden aynı anda 3 oyun yapıyorlardı sonuçta. wc3, ghost ve wow logoları vardı sitenin üstünde. şu an 2 tane var.

ayrıca blizz. in 4 adet dev team ı vardır; biri mac. işlerine bakıyor bir tanesi wowla ilgili, diğeride ghost olması lazım, 4. dev team diğer gruplara yardım ediyorda olabilir, yada...

tabi sıradan bi serverları temizliyoruz yıkayıp gelicez vakasıda olabilir, ama bizede eğlence çıktı işte :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz komplo teorisi olcak ama Ghost açıklandığında hatırlıyorum buna benzer bişey vardı sitede.

Alt+a 'ya basıp herşeyi seçince bazı 0 1 'ler ortaya çıkıyo bu arada bişey ifade ediyo mudur acaba?

SC2 uzak gibi ama ya bence başka bi projedir.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

Starcraft 2 değilde diablo 3 te olabilir. www.diabloii.net sitesinde şöyle bir haber okudum geçen gün

said:
For some fun rumor news, FatBoyTim mails to tell us that the September 04 issue of PC Gamer UK, says the following, in their "Eyewitness Undercover" column on page 24:

"And to complete the sequel spillage, another leaky mouth has revealed to The Spy that the next Diablo installment is underway at Blizzard."

Believe it or not! Also, given that practically everyone involved in the design of D1, D2, and D2X have since left Blizzard North to form various other gaming companies, do we even want a D3? Oh who am I kidding... of course we want to believe the rumor!
Sosyal ağlarda paylaş

yoktu trailer çok iyi hatırlıyorum çünkü, hatta arkadaşlarla bu ne acaba nolcak ne çıkıcak falan diye tartışmıştık, sonra çıkınca lan wc3 duyruldu lölölö diye çığırmıştık, trailer olsa böle bişi yapmazdık mesela.

ki ben son 4-5 yıldır her gün blizzardın sitesine giriyorum tüm downloadları falan yapıyorum ilgili ilgisiz :) benim hafızamı yenemezsin, 10 fil gücündedir kendisi :)
Sosyal ağlarda paylaş

tartıştığınız şeye bak =) Sadece DNS update için kapattılar ve yeni DNS ler aktif olana kadar o sayfayı görmeye devam edeceksiniz.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 19 Ağustos 2004 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...