Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Selamlar arkadaşlar; Araç Fiat Albea Sole 2009 model 1- Az önce dikkatimi çekti. Dik bir bayırdan çıkarken normalde 2 ile çok normal alabildiğim bayırda resmen araba gazı yemedi çok şaşırdım.(her gün geçtiğim yer) daha sonra panele dikkat ettim devir saati çalışmıyor. 0'da duruyor. Arabayı çalıştırırken bir an yükseliyor sonra pat 0'da kalıyor. sorun ne olabilir? 2- Ara ara arabanın soğutmasının devreye girdiğini duyuyorum. Hiç böyle bir yapmazdı neden olabilir? 3- Sabah babam da benzin göstergesinin fazla gösterdiğini fark etmiş. Onunla uğraştım falan dedi. yardımlarınız için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Cevabı aracınızın marka ve modelinde saklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Layn yürü git! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 devir teli kopmuştur. kaç kmde araba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 daha 14k'da ya bu arada benzinli =) ve işin ilginç yanı düzelmiş kendi kendine allahım ya ne gariptir şu teknolojik aletler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Selam, Devir teli mi kaldı yahu?!? Elektronik sonuçta bu sistemler. Birşeyler sıkışmıştır falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 albeada devir teli vardır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Lan olm albeayı niye bu kadar küçümsüyorsunuz lan lan olm delirtmeyin lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 albea abi ne olcak kesin teldendir ahaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Albeya malbeya ama fiyat/performans olarka iyi arabalar abi sıfır araçlara bakarsan. Yeni doblolar falan güven vermiyor değil içeriden bakınca. Soruna gelirse, elektronik bi sorun var gibi. Servise falan gösterseniz hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 yeni doblo kaç para haberin var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 abi ztn doblo iyidir diye albea da iyidir demek nasil bi mantik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Yok yani genel olarak kötü araba çıkarmıyorlar sadf Bilmiyorum taksiler falan hep albea, o kadar km yapıyorlar sorun çıkarsa kullanmazlar ama bilemedim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar