Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobil nufus müdürlükleri yarın açık mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1-2 tane yaşlı akrabaların nufus cüzdanında TC Kimlik no yokmuş. Bu yüzden oy veremiyorlar sanırım. Son dakikada farkettiler.

Acaba yarın açık mıdır bunlar ? Araştırdım ama bulamadım ? Kadıköy veya Bostancı taraflarında varsa nerededir ?

Tyvm
Mesaj tarihi:
Abi oy vermeye gidecekler şimdi resmi evrakta tahrif gibi birşeyden karakolluk olmasın yaşlı başlı insanlar.

Eğer yarın yokssa bu gece zorlayacağız bir yer bulmayı.

3 güne falan gerek yok 5 dk da çıkıyor hemen Tv de görmüştüm göz ucuyla
Mesaj tarihi:
T.C. Kimlik Numarası'nın verilmesinin yanı sıra yıpranmış kimlik cüzdanların yenilenme işlemlerinin yapılacağı mobil nüfus müdürlükleri, Fatih'de Eminönü Meydanı'nda, Beyoğlu Taksim Meydanı'nda, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'nda, Kadıköy İskele Meydanı'nda ve Ümraniye Alemdağ Caddesi İĞDAŞ Binası yanında 01- 14 Eylül tarihleri arasında sabah 08.30 ile akşam 23.00 saatleri arasında hizmet verecek.

haberlerde yazıyor.
Mesaj tarihi:
valla bugün kadıköyde sahilde eminönü iskelesinin orada mobil nüfus müdürlüğü gördüm, ancak yarın da açık olur mu bilmiyorum.

abi mobil olduğuna göre ya hemen kağıt veriyordur oy kullanabilmesi için ya da yenisini veriyordur yoksa bir mantığı yok.

ama benim tahminim açık olur + kağıt gibi bişi verir, o kağıt + nüfus cüzdanı ile kullanabilirler oylarını :)
  • Yeni Oluştur...