DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Larethian, 18 Ağustos 2004 04:01 tarihinde demiş ki: bunun fixini bir kişi daha sormuştu ona %100 fixini yazmıştım . Ararsan bulabilirsin . Bunu yazıncagına fixini yazabilirdin[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 scripti dahi hatırlamıyorum elimden geleni yazdım orayı ki arkadaş arama yapsaydı bulabilirdi. ve ayrıca sana neden dert oldu onu anlamadım .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: DIEMASTER, 19 Ağustos 2004 02:00 tarihinde demiş ki: said: Larethian, 18 Ağustos 2004 04:01 tarihinde demiş ki: bunun fixini bir kişi daha sormuştu ona %100 fixini yazmıştım . Ararsan bulabilirsin . Bunu yazıncagına fixini yazabilirdin +1[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 said: DIEMASTER, 19 Ağustos 2004 02:00 tarihinde demiş ki: said: Larethian, 18 Ağustos 2004 04:01 tarihinde demiş ki: bunun fixini bir kişi daha sormuştu ona %100 fixini yazmıştım . Ararsan bulabilirsin . Bunu yazıncagına fixini yazabilirdin +2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar