Lalezar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sphere 55i için : 1.Adamın üstünden ve elinden eşya çalınıyor bunu nasıl engellerim. 2.Birde Nebula'nın vendor scriptini kullanıyorum local server'ımda ama wall off stone atıyorum , logout oluorum ve bir süre sonra döndüğümde gelip vendora hasila yazıyorum sürekli ve para manyağı oluyorum 3.Birde Weightmax ayarlarını nerden yapabilirim. Örneğin 100 str ile adamın 500 kilo taşıyabilmesini istiyorum gibi... Yardımcı olabilirmisiniz.Dökümanlarda destek bulamadım. [Bu mesaj Lalezar tarafından 17 Ağustos 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lalezar tarafından 17 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Vendor bug'unu çok yakında açacağım serverde şu şekilde halettim, wall of stone dahil herhangi bir atak sahipden geldiği taktirde vendor sizinle çalışmak güzeldi diyor ve içindeki tüm itemler ile yok oluyor, Benim serverim rp tabanlı olacağı için bu şekilde yapmakda bir sakınca görmedim, sende böyle yapabilrsin.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Lalezar, 17 Ağustos 2004 23:45 tarihinde demiş ki: Sphere 55i için : 2.Birde Nebula'nın vendor scriptini kullanıyorum local server'ımda ama wall off stone atıyorum , logout oluorum ve bir süre sonra döndüğümde gelip vendora hasila yazıyorum sürekli ve para manyağı oluyorum hasila kısmına vendorun tameli olup olmadığını check ettir tameli değilse para vermesin ben fixi bu şekilde biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 yada hasila komutunu üst üste kullandırmayabilirsin mesela 3 saatde bir hasila denebilir.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 3 saatte bir dogru bir cozum olmaz sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 3 saatde bir gelip 7500 lira kazanacam diye bug sömürecek kadar aç player az dır diye düşünüyorum, bir zamanlar Orta Dünya serverinde 1M(milyar) sömürüp herkese 1m(milyon)luk çekler dağıttığımda 6 saat olarak fixlemişlerdi gerçi.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 1. Bunu fix.scp'deki stealing fix satirlarinin altina ekle elseif !( == ) src.sysmessage @38 Bunu calamazsiniz. src.skill fail src.action -1 return 1 2. On=hasila speechinin altina bunu ekle if !() memorydel newitem i_memory act.attr 04 act.more1 04 act.more2 act.morep act.color memory_ipet act.timer -1 act.link act.cont flags &statf_pet endif[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalezar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 mesajlar için teşekkür ederim. sanırım robertinki sorunumun çözümü. hepinize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalezar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 arkadaşlar malesef olmadı. vendor war mod a geçtikten sonra olay kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 vendorlari invul yapmak sorunu cozer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalezar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ı ıh war mod a geçior gene. onuda denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 nasıl olmadı? hasila bug'u mu?[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 invul yapmak çözmedi demek istiyo sanırım..[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalezar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 çizicem kafayı halen olmadı help arkadaşlar. yokmu bilgisi olan. nbl vendor scriptinin hasila bug ının fixini bilen yokmu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bronx yada silencer mesaj atar umarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 arkadaşım bir yanlışlık yapıyorsun sanırım, aynı zamanda diğer triggerlarada ekle o yazdığım şeyi on=@click falan dclick sonra hasila menu buttonunun altına falan..[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Robert +1 /Click ve Dclick e ekle sonra hasila nin altınada eklersen sorun çözülüyor.Vendor hiç tame den çıkmıyor[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 18 Ağustos 2004 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: robert, 18 Ağustos 2004 02:11 tarihinde demiş ki: arkadaşım bir yanlışlık yapıyorsun sanırım, aynı zamanda diğer triggerlarada ekle o yazdığım şeyi on=@click falan dclick sonra hasila menu buttonunun altına falan.. Sadece on=@hasila kısmına eklenmesi yeterlidir. burda check edecek diğerleri nasıl olsa buga yolaçmıyor. bence robertin yazdığı script mantıklı ve bence çalışması lazım. bide şu olabilir on=@spelleffect if (vendoru tamelden çıkartabilecek buyuler ) f_fizzle return1 sanırım bu şekildede olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Sadece hasılaya eklersen, isimleri * 0 * gibi olur en azından click'e de eklemende fayda var...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Fakat bu komutla "act.link " vendor sahibini hasila yazarak tekrardan belirliyorsun zaten. ama farketmez sonuç aynı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Dostum, on=@click'e eklemeden yaparsan adamlar duvar attiğinda ismi "* 0 *" olur hasila yazana kadarda düzelmez, bunun için yapman gerekli...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bunun fixini bir kişi daha sormuştu ona %100 fixini yazmıştım . Ararsan bulabilirsin .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. [Bu mesaj Larethian tarafından 18 Ağustos 2004 04:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Lalezar, 18 Ağustos 2004 01:53 tarihinde demiş ki: çizicem kafayı halen olmadı help arkadaşlar. yokmu bilgisi olan. nbl vendor scriptinin hasila bug ının fixini bilen yokmu acaba. robert yazmış işte hala ne soruyon ki?[signature][hline]who is tazmanyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hmmm düsünmek lazım bira kafa yoralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Manu, 18 Ağustos 2004 06:38 tarihinde demiş ki: Hmmm düsünmek lazım bira kafa yoralım Robertin fixi doğru işte kafa yormana gerek kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar