Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steal bug'ı

Lalezar

Öne çıkan mesajlar

Sphere 55i için :

1.Adamın üstünden ve elinden eşya çalınıyor bunu nasıl engellerim.

2.Birde Nebula'nın vendor scriptini kullanıyorum local server'ımda ama wall off stone atıyorum , logout oluorum ve bir süre sonra döndüğümde gelip vendora hasila yazıyorum sürekli ve para manyağı oluyorum

3.Birde Weightmax ayarlarını nerden yapabilirim. Örneğin 100 str ile adamın 500 kilo taşıyabilmesini istiyorum gibi...

Yardımcı olabilirmisiniz.Dökümanlarda destek bulamadım.

[Bu mesaj Lalezar tarafından 17 Ağustos 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Lalezar tarafından 17 Ağustos 2004 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vendor bug'unu çok yakında açacağım serverde şu şekilde halettim, wall of stone dahil herhangi bir atak sahipden geldiği taktirde vendor sizinle çalışmak güzeldi diyor ve içindeki tüm itemler ile yok oluyor, Benim serverim rp tabanlı olacağı için bu şekilde yapmakda bir sakınca görmedim, sende böyle yapabilrsin.[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lalezar, 17 Ağustos 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
Sphere 55i için :

2.Birde Nebula'nın vendor scriptini kullanıyorum local server'ımda ama wall off stone atıyorum , logout oluorum ve bir süre sonra döndüğümde gelip vendora hasila yazıyorum sürekli ve para manyağı oluyorum

hasila kısmına vendorun tameli olup olmadığını check ettir tameli değilse para vermesin

ben fixi bu şekilde biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

3 saatde bir gelip 7500 lira kazanacam diye bug sömürecek kadar aç player az dır diye düşünüyorum, bir zamanlar Orta Dünya serverinde 1M(milyar) sömürüp herkese 1m(milyon)luk çekler dağıttığımda 6 saat olarak fixlemişlerdi gerçi.[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

1. Bunu fix.scp'deki stealing fix satirlarinin altina ekle
elseif !( == )
src.sysmessage @38 Bunu calamazsiniz.
src.skill fail
src.action -1
return 1
2. On=hasila speechinin altina bunu ekle
if !()
memorydel
newitem i_memory
act.attr 04
act.more1 04
act.more2
act.morep
act.color memory_ipet
act.timer -1
act.link
act.cont
flags &statf_pet
endif[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
robert, 18 Ağustos 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
arkadaşım bir yanlışlık yapıyorsun sanırım, aynı zamanda diğer triggerlarada ekle o yazdığım şeyi on=@click falan dclick sonra hasila menu buttonunun altına falan..

Sadece on=@hasila kısmına eklenmesi yeterlidir. burda check edecek diğerleri nasıl olsa buga yolaçmıyor. bence robertin yazdığı script mantıklı ve bence çalışması lazım. bide şu olabilir

on=@spelleffect
if (vendoru tamelden çıkartabilecek buyuler )
f_fizzle
return1

sanırım bu şekildede olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bunun fixini bir kişi daha sormuştu ona %100 fixini yazmıştım .
Ararsan bulabilirsin .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.

[Bu mesaj Larethian tarafından 18 Ağustos 2004 04:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...