barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 facebookta en çirkin kızlara bile yaranıcam diye akıl almıcak yavşaklıklarda bulunan erkekler görüyorum. burada da varsa sesleniyorum size ey yavşaklar. lütfen silkinin ve kendinize gelin, bari güzel kıza şebeklik yapın. şimdi gördüm. bir kız, çirkin, salak, depresif, vucudu da kötü. yani ne içi ne dışı ne beyni iyi. buna bile paylaştığı videoya "beğenmeden izlemem, prensibim var meehehehe." diye yavşaklık yapan adamlar var. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 adam default yavşaktır belki kızla alakası yoktur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi bunların kıçlarını kaldırıolar kaldırıolar sora gidio bu kızlar kendilerini ingiltere kraliçesi elizabet zannediolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Adamlar kapı deliği bulsa sokacaklar seninkide laf mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bazen, kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda? önüne baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 nabzı atsın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bide facede insanların koyulan her fotoya ay canım çok güzel çıkmışsın tarzı yorumlar yapması gerekmediğini anlaması lazım. anlatılmasıda gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 @5 alttan alttan boy vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 cemss said: bide facede insanların koyulan her fotoya ay canım çok güzel çıkmışsın tarzı yorumlar yapması gerekmediğini anlaması lazım. anlatılmasıda gerekebilir. o senin güzelliğin lafına ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 estafurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 canım benim diyolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 mokoko said: abi bunların kıçlarını kaldırıolar kaldırıolar sora gidio bu kızlar kendilerini ingiltere kraliçesi elizabet zannediolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar