BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 di said: Abi sessiz misafir cocugu kismini her seferinde sessiz o... cocugu gibi okuyorum. O kadar fena bi basligi var topigin. "orospuluğa gelen sessiz orospu çocuğu" AHAHAHAHAHAHAH abi çok iyiymiş bu yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 babacum imzana takildim ya. sabah bamya olmaması lazım genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 o değilde esas misafirliğe gelmesini sevdiğimbirvelet var süper bir çocuk.. alıyor benim renkli renkli tahta kalemlerini geçiyor beyaz tahtanın birşeyler çizip anlatıyor.. oo bir adam varmış önce oraya uçmuş sorna buraya gelmiş sonracığıma falanca kötğ adamın ağzına ağzına şöyle eklemiş.. bana böyle çocukalr gelsin hem çizsin hemanlatsın kendi dünyasına soksun beni.. böyle kanırtarak kapağını açmaya çalıştığım içi boş hazine sandıkları gelmesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 barbu said: babacum imzana takildim ya. sabah bamya olmaması lazım genelde ya patlıcan yazsam millet korkar benim yüümden aktivitelere gelmez diye şey ettim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi adam manyak çıktı kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Tenekeadam said: evinize geldiğinde suratına bakmadığınız, tanıdık kızlarına iyi davranın. 20sinde görüp dibiniz düşebiliyor. aynı olay çoğu cocukluk arkadaşlarında da oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 BabacumMostors said: barbu said: babacum imzana takildim ya. sabah bamya olmaması lazım genelde ya patlıcan yazsam millet korkar benim yüümden aktivitelere gelmez diye şey ettim onu iyi düşünmüşsün o zaman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Tenekeadam said: evinize geldiğinde suratına bakmadığınız, tanıdık kızlarına iyi davranın. 20sinde görüp dibiniz düşebiliyor. abi benim var öyle bi tane tanıdık kızı 4-5 sene sonra 20sine geldiğinde taş gibi olur da kişiliğinden iğreniyorum lan kızın odama geliyo tek kelime etmiyorum müslüm gürses eminem falan dinlerim ben onları açınca da gidiyor anneme dert yanıyor benle konuşmuyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 özet geçildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Llama said: Chemical said: bide senelerce yalvar yakar biriktirdiğiniz legolarınızı, babanızın iş yerinden size getirdiği iş makinası modellerinizi, her barker'e gittiğinizde bi tane aldığınız oyuncak arabalarınızı (majorette) sanki hiç bir değeri yokmuş gibi benim olsun muu modunda defalarca isteyen, hayır dediğinizde tekrar gelen, ailenizi size karşı çeviren çocuk versiyonu var. bendeki anne olsa demek hepsini kaybedicen benim bütün model arabalarım gitti bir daha alırsın nasılsa para kazanıyon diyerekten aaabiiiiiii ortalığı yıkarım ben. bende de model araba var 1:18 bikaç tane. kimse elleyemiyo :D ben yokken bile kimse ellemeye yemiyo. bikaç kere temizlikçi kadın "temizledi" bunları orda koptu benim kayış. sonra kimse ellememesi gerektiğini anladı. *histerik kahkahalar eşliğinde uzaklaşır.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 topakin buyuk bolumunde kahkahalar atamamak icin zor tuttum kendimi ya, is yerindeyiz arkadas biraz daha anlayisli olun yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 BabacumMostors said: "yazı nasıl geçirdin?" diye konu açmaya uğraşıyorum "20 gnlüğüne ayvalığa gittik işte.." o kadar ama. ayvalığa gidiş geliş mi 20 gün sürdü.. ne yaptın orada, bir kızla tnıştın mı? ne bok yedin lan! YA OF ABI AHAHAH aklimda canlandiriyorum boyle cocugun ustune ustune gidip "NEA BOKH YEDIGN LAN AYVALIKHTA? KONUS!" diye sorguladigini cocuk kem kum ediyor, gozleri felan doluyor boyle sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar