Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Misafirliğe gelen sessiz misafir çocuğu

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

o değilde esas misafirliğe gelmesini sevdiğimbirvelet var süper bir çocuk.. alıyor benim renkli renkli tahta kalemlerini geçiyor beyaz tahtanın birşeyler çizip anlatıyor.. oo bir adam varmış önce oraya uçmuş sorna buraya gelmiş sonracığıma falanca kötğ adamın ağzına ağzına şöyle eklemiş..

bana böyle çocukalr gelsin hem çizsin hemanlatsın kendi dünyasına soksun beni.. böyle kanırtarak kapağını açmaya çalıştığım içi boş hazine sandıkları gelmesin pls
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

evinize geldiğinde suratına bakmadığınız, tanıdık kızlarına iyi davranın. 20sinde görüp dibiniz düşebiliyor.

abi benim var öyle bi tane tanıdık kızı 4-5 sene sonra 20sine geldiğinde taş gibi olur da kişiliğinden iğreniyorum lan kızın odama geliyo tek kelime etmiyorum müslüm gürses eminem falan dinlerim ben onları açınca da gidiyor anneme dert yanıyor benle konuşmuyor diye
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Chemical said:

bide senelerce yalvar yakar biriktirdiğiniz legolarınızı, babanızın iş yerinden size getirdiği iş makinası modellerinizi, her barker'e gittiğinizde bi tane aldığınız oyuncak arabalarınızı (majorette) sanki hiç bir değeri yokmuş gibi benim olsun muu modunda defalarca isteyen, hayır dediğinizde tekrar gelen, ailenizi size karşı çeviren çocuk versiyonu var.

bendeki anne olsa demek hepsini kaybedicen
benim bütün model arabalarım gitti
bir daha alırsın nasılsa para kazanıyon diyerekten

aaabiiiiiii ortalığı yıkarım ben. bende de model araba var 1:18 bikaç tane. kimse elleyemiyo :D ben yokken bile kimse ellemeye yemiyo. bikaç kere temizlikçi kadın "temizledi" bunları orda koptu benim kayış. sonra kimse ellememesi gerektiğini anladı.

*histerik kahkahalar eşliğinde uzaklaşır.*
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

"yazı nasıl geçirdin?" diye konu açmaya uğraşıyorum "20 gnlüğüne ayvalığa gittik işte.." o kadar ama. ayvalığa gidiş geliş mi 20 gün sürdü.. ne yaptın orada, bir kızla tnıştın mı? ne bok yedin lan!

YA OF ABI AHAHAH

aklimda canlandiriyorum boyle cocugun ustune ustune gidip "NEA BOKH YEDIGN LAN AYVALIKHTA? KONUS!" diye sorguladigini

cocuk kem kum ediyor, gozleri felan doluyor boyle

sdfsg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...