doonut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 para bende... evet yemedim içmedim çalıştım biriktirdim markları bu gurbette şimdi bir mercedes alıp ülkeme döneceğim. wow hayatım boyunca en fazla para gördügüm andayım. 12k görebildim. Birkez bile para kasmadım, kendi biriktiğiyle oldu. 5k verip %280 riding skill'ini bile öğrenmedim. Oyunda parayla neler alınır neler yapılır onuda bilmiyorum. O salak motorlardan istemiyorum, paramı öyle bineğe vermekte istemiyorum. Wowda para makyaj ürünleri için gerekli diye bir laf okumuştum burada. Şimdi binekler dışında ve itemlar dışında bu parayla ne yapılır? cata'ya mı saklıyım mesela parayı napayım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 imzan çok siyahmetalci. böğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 valla hammadde alip, craft yaparak parani arttirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 profession kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Aslında güzel bir öneri, tabi söylemeyi unutmuşum. Craft skillerine sahip degilim. Paramı mesela atıyorum BS kasmaya harcasam ne kadar param gider 450 olmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 tamam işte onları kas ki catada levellarken material toplayıp fullersin profları. sora da rahat edersin para olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 doonut said: imzan çok siyahmetalci. böğk yok be olum rob zombie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sevimliejderha yeni nickin olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ahahahaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sevimliejderha degilim, Huntard'dı eski nickim merak edenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ha sevimliejderha ha huntard ikinizde aynı şeyi yapıyordunuz bi fark yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 dostum "yalnızca kırolar kıroya kro der." diyecektim ki zaten kabul etmişsin. sfds imla filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar