sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben yazın tatil yapmayı sevmiyorum çünkü sıcaktan nefret ediyorum. benim olayım kış tatili. tercih meselesi dostlar. edit: çok iyi yakalamamış mıyım kareyi? rezpekt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sipeys tatil nedir çok iyi biliyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu da masterpiece im oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 dağın devamında bulutlar, onun devamında güneş. tam wonderland anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3LLF25c_Whw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kareler iyi de, kamera dandik galiba. ben de yaz tatilini daha sicak yerlere giderek gecirenleri anlamiyorum, lan zaten sicak, bi de guneye niye gidiyosun, ama deniz candir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi karda da tatil yapılır.. ama 1. yaz überdir.. siz neanderthallerin evrimin son halkasına takılı kalmanız bunu değiştirmez. 2. tatil sevilir, herkes tatili sever. yoksa imkan olduktan sonra gidelim anasını satayım matterhorn'a. hatta chamonix'ye kralını görelim tatilin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aquila said: kareler iyi de, kamera dandik galiba. ben de yaz tatilini daha sicak yerlere giderek gecirenleri anlamiyorum, lan zaten sicak, bi de guneye niye gidiyosun, ama deniz candir. ikisini de telefonla çektim ya 1.3 mp :) , kamera alamıyorum yanıma alırsam kırarım çünkü düşe kalka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kayiyosan oyle tabi, tirmanis filan olsaydi alinirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 palandöken potolarımı çıkarttırmayın abi. yaz nedir ya lanet mevsim bitiyo nihayet. ha deniz diyosanız da, evet önümüzdeki 2 hafta deniz için en iyi sezon. akşam 5 te gün batımına doğru sıcacık suda yalnız başıma yüzmenin zevki hiçbişeyde yok, kış ayında cam kapı açık ılık bi havada dışarıda sağnak olmasının dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aynen deniz diyorsanız eylül=win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 of nereden girdim bu konuya. resmen ÖZLEDİM. hai bu kış yemeyip içmeyip kartalkaya'ya gidicem anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 said: evet önümüzdeki 2 hafta deniz için en iyi sezon yok abi bunlar neanderthal kesin.. lan deniz suyu soğudu be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bölük pörçük tatil olmasın 2 gün olsun tatil herkesin tatili olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 2gün tatil mi olur? ne kar tatili olur, ne yaz tatili olur.. 2gün tatil versen küfretmiş gibi bakarım suratına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kışın gün boyunca yağan karda, gece vakti sokak lambalarının oluşturduğu sarımsı turuncu ambiyansında yürümek falan paha biçilemez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kapışırım. gözlerinizi kapatın ve hayal edin. dağdasın. rüzgar var, kar yağışı var. yüzün yanıyor böyle rüzgarın etkisiyle çarpan kar tanecikleri yüzünden. aşağıya doğru kayıyorsun bırakmışsınız kendini. sadece ezilen karın ve rüzgarın sesi var, onun dışında nihai sessizlik. duruyorsun, oturuyorsunuz bi yere. montun yanlarıyla yüzünüzü koruyup top böceği gibi ayaklarını kendinize çekiyorsun. çantanı açıyorsun ve viskini çıkarıyorsun. sigaranızı yakıyorsun. ve manzaraya dalıyorsun. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Sonra sis bastırıyor yolunu kaybediyosun önce parmak uçların uyuşuyor sonra derin bi uykuya dalıyosun .. Öğle namazına müteakip kaldırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abv ettin içine. sipeys bi tek viski hafif kaldı. konyak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben de konyak içiyorum aslında neden viski yazdım bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi tamam akşam akşam maçı izlettirmiyceksiniz ya, şu oturduğum şorttan utandım. kazak giymek istiyorum. derimi görmekten memelerimi görmekten bıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bunlar 2 ay sonra "YA ABİ POPİM DONUYO BU NE SOĞUK YA OF" diye sızlanacaklar, tarih atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 SeaGle said: Sonra sis bastırıyor yolunu kaybediyosun önce parmak uçların uyuşuyor sonra derin bi uykuya dalıyosun .. Öğle namazına müteakip kaldırıyoruz. ya da çığ altında kalıyorlar ya da kurt falan saldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 nomsaR said: abi tamam akşam akşam maçı izlettirmiyceksiniz ya, şu oturduğum şorttan utandım. kazak giymek istiyorum. derimi görmekten memelerimi görmekten bıktım. erkek adamın memesi var ise ve yazdan şikayet ediyor ise esas şikayet ettiği kalın yağ tabakasıdır ey cemaat! bu yağ tabakası ve meme delikanlıyı bozar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 her mevsimin yeri ve olayi ayri, hepsini seviyoruz, ama kislar cok uzun olmasin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar