alperozg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 arkadaşlar araba almayı düşünüyorum. 14.000 TL ye kadar ayrıca 2001-2002 modelden aşağı olsun istemiyorum. Az yakan birşeyler arıyorum. Clio 1.4 HB düşünüyorum. Çok sevdiğim bir araba değil ama dediğim gibi fiyatı ve yakıt durumu önemli benim için. merakı olan yada profesyonel olarak ilgilenenler vardır aranızda o yüzden tavsiyelerinizi isteyeceğim. Şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 MOVED -> Patinaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 aramızda toplayıp verelim mi istiyorsun anlamadım, kişisele niye açtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 patinaj diye bi bölüm olduğunu yeni görüyorum. eğer topik kişiselde olunca aranızda para topluyorsanız hiç taşımayın gönlünüzden ne koparsa atın bişeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konu doğru bölüm olan Patinaj'a açılmıştır. Bunun silinmesini rica edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar