SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 uzun zamandır oynamıyorum account frozen durumdaydı. dün blizz den şifremi kullanıcı adımı falan aldım. siteye girdim 10-day trial wotlk olayına aktım ancak oyuna bağlanamıyorum. battlenet e üyelik lazım dediler oldum oradanda gözüküyor wotlk 10 day trial account olduğu. wow europe a girdiğimde başta frozen gözüken accountum canceled olarak duruyor. 1-ödeme yapmadım ama neticede 10 gün bedavaya çevirdim sorun olmaz dimi? 2-bc zamanında bıraktım wotlk ya daha önce upgrade etmedim bundan olabilir mi? yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 aktif üyelik olmadan bc, wotlk gibi trialleri oynayamıyosun diye biliyorum. anca yeni account olusturup classic wow 10 gün trial oluyor parasız 20 level a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hmm olabilir ama şu olayı kesin olarak öğrenmem lazım. ona göre ödeme yapıcam yanmasın trial şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 @Masq haklıymışsın abi Welcome back to the World of Warcraft! Our records show that you do not currently have an active subscription to the game. To keep playing once your trial period ends, you will need to reactivate your subscription. You can do so by logging in to Account Management here: http://www.wow-europe.com/account adamlar tam şerefsiz ya euhaeuha bide çağtay yanaklarından öpüyomuş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar