Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray Üniversitesi Yüksek Lisans

Vodan

Öne çıkan mesajlar

abi allah askian ales ile gre karsilastirilirmi ya dsaffds

LES iken direk GRE den soru arakliyip soruyordu osym, sorularinda yayinlanmasi yasakti sonra sefffaflik ehdesine acilan davayi kaybedince simdiki abidik sinav geldi iste

sinavin adi genel yetenek sinavi ama coooooooook basarisiz, bildigin oss turkce matematik duzeyinde soruyor, standart sapma sagolsun sozelci isen ve matematik yoksa direk 1-0 yenik basliyorsun cunki her giren cozebiliyor o turkce sorularini

sayisalcilarda 90 lari cakiyor iste cillop

bide sirf yuksek lisans olsa iyi, akademisyen olmak icinde doktora icinde bu potadan gecicen

bole abidik bri durumda mulakatin onemi artiyor haliyle, ben simdi alesden iyi puanla elimu kolumu salliyarak makine muhendisligine girerim mulakat olmassa, ha girerimde bitirebilirmiyim? kesinlikle hayir

devlette zaten 300 lirami ne harc, her askerden kacmak istiyen mezun olur olmaz ususur gercekten arastirma yapmak istiyen adamlarin yerini kapar
Sosyal ağlarda paylaş

ales tırt bişi, haftasonu bulmacası tadında işte. gerçi ben girdiğimde les ti adı aynı nane sonuçta işte.

gittik les'e gireceğiz diye kitap almıştık. gelgelelim o kadar saçmaydi ki verdiğim paraya acımıştım. haftasonu bi gazetesi alıp kahvaltından sonra çözün.. 2 hafta çözün ve bi sonraki hafta da sınava girin pijamalarınızla. o kitabı ortadan 2 parçaya yırtıp arada vapurda bakıp öle girmiştim ben arkadaşla. komikti.

öyle bi sınav işte.

mülakat önemli, keza adamın tutunup tutunamayacağını mülakat belirliyor esas olarak. şimdi bu elemanların transkriptlerine de bakmışlardır herhalde.. orada adam demiştir "şunu verememiş, burada sorunu var" bi eleme yapmıştır kafasına göre..

sadece soruların başbakan falan olması komik geldi bana. gerçi "lan bundan bize fayda gelmez" diyerek böyle saçma sorular da sormuş olabilirler belki. bilemeyeceğim tabii...
Sosyal ağlarda paylaş

üniversitem hakkında atılıp tutulmuş.

her ne kadar ingilizce temelli sınavlara giriyor olsanız dahi tezsiz yüksek lisans pazarlama hede hödösü için,

gsü'deki hocalar sizin fransız eğitim sistemine en azından mantalite olarak yakınlığınızı da değerlendirmeye katıyorlar.

kendi üniversitem diye söylemiyorum ama kapısından girdiğiniz andan itibaren üzerinize kilolarca makale, tez cart curt yığılıyor.

dolayısıyla eğitim hayatının bir noktasında fransız'ın elinden geçmemiş adamların mantalite olarak genel gsü profilinden bir farkı oluyor. hocalar da isteseniz de istemeseniz de o profile uyacak öğrencileri seçiyorlar.

çemişgezek üniversitesinden mezun olup alesde 100 çakmak (hele ki sınavlarda şaibelerin at koşturduğu böyle bir dönemde) açıkçası pek de birşey ifade etmiyor eğer gerçekten mevzuyla alakalı kendinizi geliştirmek isteyen bir insan değilseniz. bahsettiğin mülakat sorularının da çok büyük ihtimalle daha mülakata girişte fail olmuş arkadaşlara sorulan sorular olduğunu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...