ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Merhaba, Sanırım iş çıkışı gidip alıyorum. Logitech LX710 Kullanan var mı? iyi midir? Bu iyi değil ise başka bir logitech önerebilir misiniz? (50-100TL arası) (şu an kullandığım 7 yıllık Microsoft Intelli Keyboard set mi ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bilgisayar oyunu oynuyorsan mmorpg hon dota cs flan kablolu alderim ben kablosuzlar ms düzeyinde de olsa tepki süresi var aldıgına pişman olursun (logitech için demedim genelinde var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 wow oynuyoruz. ne olur ki kablosuz kullansam? klavye de delay mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 genelde pilli flan oluyorlar ilk baslarda hissedemiyorsun ama sonra pilde zayıflmaya basladıgında tuslara basıyorsun biraz sonra devreye giriyor genelde saniyelerin önemli oldugu oyunlarda can sıkıyor eskiden dota oynayan bir arkadas vardı adama dogum günü hediyesi almıslar böle bir klavye basta kullanmıs biraz sonra bir gösterdi skilli atıyor bildigin hayrettin gibi bekliyor oda attıydı klavyeyi bir köseye tekrar eski klavyesine döndüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 tüm hevesim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrGokhanD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 logiteche o kadar para verene kadar a4ün x-7 serisinde çok güzel klavyeler var. Fazladan G kısayol tuşları, üstünde usb girişi falan da var. Ona bak bi derim. 50 lira falandı glaiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 logitech yoğurt çıkartsa eve logitech yoğurt alırım. A4tech'e bir şey olsa kime derdimi anlatacağım :) Hem kaliteli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 enter küçük kafadan elerim (gerçi bende g15 var ondada küçük ama neyse), vatan da sux ayrıca alma oradan alacaksan. a4 te bu sanırım bu ama a4tech yani bilemiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bu klavyeyi biliyorum. iyi gibi. rengarenk ama :) vatan niye sux? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 zaten sarj edecek bir sürü sey oldu teklonoji yüzünden birde klavye mouse pili sarj etmekle ugrasmak bana zor gelir ama sık degiştirirsen cok dert olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 şarj değil. Kullan at yaparım herhalde. Bi Duracell pille 9-10 ay gider mi? Bahsettiğin problemleri 9. ayda mı yapar. yoksa 2. ayda başlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 pahalıda ondan =) teknofiyat karşılaştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben kullanmadıgım için simdi tma bişe diyemicem ama genelde kurbagayı pişirmek deneyi gibi bişe oluyor bir anda olsa hemen tepki verirsin ama yavas yavas oldugu için alısıyorsun iş cıgrında cıktıgında da yauv bu ne bunla mı ugrascan ben diyip eski klavyeye dönme ihtimalin var ama arkadasla görüstügümde klavyesinin markasını alırım ne kadar pilin dayandigını sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Dragonfire said: pahalıda ondan =) teknofiyat karşılaştır e tamam vatan en ucuzu çıktı :) LX710 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ondan pek yokta ondandır o =P gold exa izmir için ereyon iyi baya fiyatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 mis gibi klavye g15ten noksan tarafi ekrani yok klavyenin, ki klavyeden ekrana niye bakasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 haber güzel duruyor alasım geldi birden g15 deki ekranın fonksiyonu ne ki acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 o soldaki tuşları nerde kullanırsın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 heralde oyunlar için özel tuslar wow faln için cok pis sıktım yada gönlümden öle gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 wow'u tek bi yerde oynamıyorum ki. Klavye ile dolaşamam :) güzel alet ama gereksiz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 g tuslarina istedigin macroyu atiyorsun iste macro koyarsin istiyorsan wow'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar