Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ben 5 yildir opel astra 1.3cdti kullaniyorum cok memnunum acikcasi. Ikisini de test et bence direk obaa budur diyeceksin birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 2 sini de uzunca süre kullanmış biri olaraktan. Kesinlike CORSA. ford fiesta'nın yeni kasası deseydin. onu önerirdim. (15.000 tl bütçeye kısayla :) ) Eski kasa fiestanın sürüşü çok keyifsiz. direksiyon çok sert vites atışını da hiç beğenmiyorum. Ancak + olarak 3.5 mm aux girişi büyük bir artı. ayrıca standart dizel ford motor sesi içeridekileri başını şişirmeye birebir. 1. vitesten 2. vitese geçişi tam bir kabus. Turbo sayesinde 2000 devirlerde çok atik. 1800 altı devirlerde at arabası. Corsa sürüş keyfi olarak çok daha iyi şehir içinde. direksiyonu yumuşak. vitesleri güzel. ancak alacağın modele 2005 altı modellerde cd çalarsız olarak geliyor. Yan aynalardaki görüş hiç bir araçta göremeyeceğin kadar mükemmel makas için yaratılmış :). Corsanın bu kasasındaki opelin yaptığı en büyük yanlış korna yeri. saat 10:10 yönündeki direksiyon simidi bağlatısına yapılmış parmakla basılmasılası gerek bu kornalar, dönüşlerde korna çalma ihtiyacı duyduğunda elinin altında olmayacak. Yakıt olarak kısayla. fabrika verileri çok önemsiz. kullanım çok önemli. ford herzaman çok yakmasıyla bilinir. Güvenlik ve sağlamlık olarak tabiki ford. ama opelde klasmanına göre sağlam bir araba. Benim önerim kesinlikle corsadır. korna konusunda 2 kere düşün ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 vites körüğü ne kadar çirkin o fiestanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bi corsa 1.3 cdti kullanıcısı olarak düşündüğün araçlar arasından sadece punto ve corsa arasında tercih yapmanı öneriyorum. gerçi eski kasa bakıyomuşsun :S bişi diyemicem bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bende sıfır kilometre kıyaslaması olsaydı belki Corsa'nın kasasının eskimiş olmasından dolayı Ford düşünülebilir diyecektim. Neyse ki eski kasalardan bahsediliyormuş :) Corsa abicim hiç düşünme. Ford bildiğin ticari araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 adonis said: .... Güvenlik ve sağlamlık olarak tabiki ford. ama opelde klasmanına göre sağlam bir araba. ... herşey tamamda ben opel forddan daha sağlam diye biliyorum yanılıyormuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ncapte bahsi geçen kasalarda aynı puanı almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 fiesta alma. kullandım sattım, hic memnun kalmadım. ayrıntıya giremiycem simdi su saatte, daha once de yazmıstım buralarda bi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bütçe biraz daha fazla olsaydı fiesta önerebilirdim fakat 15 bin civari bir şey düşünüyorsan opel corsa iyi bir seçim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Corsa al abi, fiestada traktör motoru var. Ayrıca corsanın turbosu harika performans veriyor. Kıyaslamam bile ben bu iki arabayı. Ama 2006 alabilsen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tuvalet said: http://www.streetfire.net/video/top-gear-ford-fiesta_204097.htm abi şunu izleyin muhakkak haha niye bu kadar kasmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar