BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Belushi'nin oynadığı K-9'u bilirsiniz çoğunuz hani kendisinden akıllı bir kurt köpeği olan dedektifi oynar falan işte o filmdeki mustang'in modelini araştırıyorum, hatta bulabilirsem şöyle az masraf isteyen temiz bir tane de alacam neden illa o modeli merak ediyorum derseniz, yanlış bilmiyorsam o model bir kilometre taşıydı mustang için, bir iki model sonrasından çok farklı olduğunu sanıyorum, hani vardır ya bazı senelerde çıkarılan kasalar unutulmaz falan, işte bu da öyle bir şey, ya da ben öyle görüyorum neyse bilen, gören, haberi olan varsa....[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 olabilir tam emin değilim ama 1967 model falan olması lazım ama ondan da emin değilim işte biraz ford'un sitesini aradım taradım ama eski modelleri göremedim[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Birde eğer dediğin gibi özel bi modelse hem bulman daha zor olur hemde fiyatı daha tuzlu olur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 evet o toplama işinden bir süredir zaten çekmekteyim 87 range rover var şu anda, 67'nin yanında yine çok yeni sayılır ama yine de bir takım şeyler masraf çıkarıyor tabi hatta amerikan markalarından da fazla masraf çıkarıyor çünkü rover parçaları gerçekten inanılmaz pahalı, benzin pompası internette araştırdım 70 dolar falanken Türkiye'de 500 milyon civarına satıyo adamlar deli olmuştum ama almak zorunda kaldım mecburen tabi masraflı olabileceğinin farkındayım nerdeyse 40 yıllık araçlar bunlar ama yine de silth'in dediği gibi de olursa da çok klas araçlar, ben kıyıda köşede birinin gerçekten iyi baktığı ve gerek ihtiyaçtan gerekse bıktığından satmak isteyebileceği bir tane bulurum diye umuyorum bahsettiğim range de dışardan dökülüyodu ama kaportadan çıktıktan ve ben içinde de bir takım dökülen yerleri yaptırdıktan sonra süper oldu, Atatürk sanayi sitesindeki birkaç ustadan motorunun da ellerinden geçen bu modeller arasında hemen hemen en iyi ve temiz motora sahip olduğunu da öğrendim moral oldu yani :) hoş bazı arkadaşlar kamyon diyolar buna ama olsun :p bir de şu mustang'i bulabilirsem içimde kalan şeylerin sayısı çok azalmış olacak ;) model konusunda bilgisi olanların mesajlarını bekliyorum bu arada...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche[Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Mayıs 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Rover hoşmuş hakkaten biraz daha resim koysana =) Birde şöyle birşey oluyor sahibi aracını çok sewiyor ama sıkıldığındanmıdır nedir bilinmez kendisi gibi iyi bakacağına inandığı kişilere ucuza verebiliyor. Böyle birşey bulursun umarım. Bu roverları bende beğeniyorum eski fln ama karizmatik araçlar =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 aslında çok güzel fotoğraflar çekmiştim 1 metre kar altında falan ama büyük yangında yandı gitti ;) bir ara başka bir konu altına koyarım elimdekileri :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 mustangler dunyanin ilk opsiyon listesiyle gelen arabasi, ben pek anlamam ama bildigim sey su amerikadaki mustanglerin birebir aynisini bulmak baya zormus cunku butun hiz gostergesi devir gostergesi orta konsolu jantlar lastikler motor a b sutunlari kasasi yandaki citalardan kapi koluna hersyeyin opsiyonu varmis yani o arabanin aynisini bulamayabilrsin ama soyle yazdim biseyler cikti http://www.google.com.tr/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=%2Bbelushi+%2B%22k%2D9%22+%2Bmustang[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 o arabanın aynısı aramıyorum sadece modelini arıyorum aslında bu arada aradığım modelin 1968 olduğunu öğrendim, ilgilendiğiniz için teşekkürler ekleme: evet opsiyon girince işin içine her şey değişir ama motor, yürüyüş aksamı, amortisör, sürüş konforu değişmez, modelden yola çıkarak ulaşmaya çalıştığım şeyler de bunlardı zaten, kapı kolu ya da göstergeler çok önemli değil şimdilik [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 20 Mayıs 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 blackrose surus konforu zaten bundan oncekilere bagli ve burdaki motor, yürüyüş aksamı, amortisör, sürüş konforu değişmez dedigin her sey degisebiliyordu bu arabada :) yani duz v6 ile o rent-a-racer 350h ler hep mustang[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ha ok o zaman ben bahsettiklerinden iç dizayndaki görsel şeyleri kastediyosun sandım sadece, pardon...[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: BlackRose, 19 Mayıs 2004 16:42 tarihinde demiş ki: ...... bunu sattım... çok üzgünüm :hmm:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche[Bu mesaj BlackRose tarafından 18 Ağustos 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 blackrose sattına usuldum benım tank dıede albumede koymussun :([signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: BOccOB, 18 Ağustos 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Valla rover güzelmiş, yeni kasadan bi fark göremiyorum eheh evet nerdeyse aynısı di mi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar